Vind en eksklusiv Carlsberg-tur i VoresKBH

Vind en eksklusiv Carlsberg-tur i VoresKBH

Som sæsonkortholder har du adgang til vores fanportal, VoresKBH.

Her kan du løbende deltage i konkurrencer og auktioner om store præmier og unikke fanoplevelser. Og det er vigtigt, at du opretter dig som bruger i VoresKBH øverst oppe i højre hjørne for for det første at kunne opspare point – og dernæst anvende pointene til konkurrencer, auktioner og køb i vores pointshop.

Sådan logger jeg ind
Først og fremmest skal du op i højre hjørne af menuen på FCK.DK. Her skal du klikke på VORESKBH.

Dernæst skal du som ny bruger oprette dig i systemet. Dette gør du ved at trykke på den runde prik, hvor der står: Jeg har allerede et kort og ID-nummer, men ikke noget brugernavn.

Derpå indtaster du dine sæsonkortoplysninger. Det er vigtigt, at du udelader det første NUL i kortnummeret. Når du har indtastet dit kortnummer – uden 0’et – og dit ID-nummer trykker du LOGIND.

Dette fører dig ind til en side, hvor du skal angive dit brugernavn og dit kodeord, som du selv skal finde på. Når du har gjort det, så har du med succes oprettet det brugernavn og kodeord, du for fremtiden skal bruge til at logge ind på VoresKBH. Og når du gør det næste gang skal du bruge den mulighed på logind-siden, der hedder ’Jeg har allerede et brugernavn’. Det er i øvrigt det samme brugernavn og kodeord, du skal bruge til den nye sæsonkortapp, VoresKBH.

Har du problemer med at logge ind, er du velkommen til at skrive til saesonkort@fck.dk – så hjælper de dig videre.

Eksklusiv Carlsberg-konkurrence
Inde i selve fanportalen kan du deltage i konkurrencer. Den nyeste på stammen er en eksklusiv tur i de gamle kældre under Gl. Carlsberg, hvor du i selskab med en højt kvalificeret guide vil blive ført rundt i Carlsbergs fascinerende historie og ikke mindst de oprindelige, nu aflukkede kældre, der normalt ikke er tilgængelige for publikum.

Derudover kan du vinde Europatur i næste sæson, Platinkort, en kampdag med FCK’s liveteam og meget mere.