Victor Kristiansen

Victor Kristiansen spændt på endnu et DERBY: Lærte utroligt meget sidst

Det er blot fem uger siden, at Victor Kristiansen spillede sit første DERBY i sin unge FCK-karriere. Men søndag kan han muligvis endnu engang se frem til at skulle i aktion mod Brøndby. 

"Hvis jeg er så heldig at få chancen, så bliver det bare megafedt at skulle spille et DERBY igen kun en måneds tid efter mit første. Nu er der jo endnu mere på højkant i Mesterskabsspillet, så vi skal bare ud og ha' den sejr, vi ikke fik sidst. Det er det eneste, det handler om," siger Victor Kristiansen.

Føler sig godt rustet
Den 18-årige back lærte med egne ord rigtig meget af kampen på Brøndby Stadion i starten af marts, som hjemmeholdet vandt 2-1 efter et dramatisk opgør, hvor Kamil Wilczek bl.a. fik annulleret en udligning mod slutningen.

"Jeg lærte utroligt meget sidst. Det går bare meget hurtigere end i mange andre kampe. Det er virkelig intenst, også selvom der ikke er nogen fans på stadion. Og der er rigtig mange dueller og måske knapt så meget godt spil. Sådan bliver det bare tit i den slags kampe, tror jeg. Så det er jeg bedre forberedt på denne gang. Jeg føler mig godt rustet til opgaven, og har også spillet lidt flere kampe siden da - så jeg har prøvet lidt mere, end jeg havde sidst," siger Victor Kristiansen.

Holdet klar til at tage tre point
Også på holdets vegne er han fortrøstningsfuld forud for opgøret søndag eftermiddag.

"Generelt synes jeg faktisk, at vi står ganske godt forud for kampen derude. Vi har haft nogle gode uger sammen på holdet i landskampspausen, og siden er landsholdsspillerne kommet tilbage med fornyet gejst. Og med sejren over Randers i mandags er vi helt klar til at tage de tre point, der betyder så meget for os alle sammen i klubben," slutter han.

Victor Kristiansen er i alt noteret for 8 kampe for FCKs førstehold og står altså foran sin anden kamp mod Brøndby allerede, hvis han igen er i startopstillingen som mod Randers FC 2. påskedag i Parken.

Kampen i Brøndby fløjtes igang søndag kl. 16.00 og kan ses LIVE på TV3+/Viaplay.