"Vi viste god moral"

Steve De Ridder
 - Det var en svær kamp, og min kompliment til Esbjerg i første halvleg – der gjorde de det godt. I 2. halvleg gør vi det til gengæld godt, vi har kontrol og vi tror på det. At det så lykkes og vi får de tre point, det er skønt, og det var som sagt takket være en rigtig god 2. halvleg.

Nicolai Jørgensen
 - Vi viser god moral, og selvom vi var bagud, så blev vi ved og fik de tre point. Jeg synes vi med dagens sejr viser, at vi er kommet godt igen efter kampen i Randers. Vi har nu to sejre i træk, og får i dag vist rigtig god moral ved at vende 0-1 til sejr!

Christoffer Remmer
 - Vi kommer ikke i gang som vi ville, og de kommer frem til flere chancer end os. Men i 2. halvleg kommer vi i gang, vi får skabt bedre angreb og skaber grundlaget for en lang række chancer. Jeg synes det var en kæmpe holdpræstation – og med vores comeback skaffer vi os selv tre vigtige point.

Per ’Pelle’ Nilsson
 - Vi er glade for sejren, men vi må nok indrømme, at dagens kamp ikke var en topkamp fra vores side. Men i 2. halvleg får vi lagt tryk på dem, og viser god moral. At vi får de tre point, vil jeg kalde for en ”god sejr for moralen”.

Mathias ’Zanka’ Jørgensen
 - Vores 2. halvleg var fin, der fik vi i hvert fald skabt de chancer der skulle til, for at vende og vinde dagens opgør. Jeg synes, at vi viste god gejst og fin moral ved at vende 0-1 til sejr.

Rurik Gislason
 - Efter pausen begynder vores spil at tage form, og vi begynder for alvor at spille fodbold. I 1. halvleg lignede vi et engelsk league 2 hold, vi spillede med alt for mange lange bolde – og det har vi altså ikke spillerne til. Men i 2. halvleg spiller vi vores eget spil, vi ruller bolden fint rundt, og får vist, at vi var det bedste hold!