Vi skabte rigtig mange chancer

Stephan Andersen
 - Ja, det blev jo til et clean sheet – som sædvanligt fristes man næsten til at sige. Der var et par enkelte skud fra deres side, men ingen inden for målrammen, så det var jo nemt nok. Men skønt at være tilbage, for det er ved at være knapt syv måneder siden, at jeg sidst spillede en betydende kamp.

Youssef Toutouh
 - Vi viser gennem hele kampen, at vi er klart det bedste hold, og vi skaber rigtig mange chancer. Vi var gode offensive, og vores indskiftere kom ind og hjalp med at skabe endnu flere chancer. Så jeg håber, at vores tilhængere følte sig godt underholdt, og det fra start til slut, for jeg synes vi spillede en god kamp.

Bashkim Kadrii
 - Vi styrer kampen fra første til sidste fløjt, men gør vel egentlig bare hvad vi skulle. Vi skaber chancerne, vi scorer målene og er i kontrol gennem samtlige 90 minutter.

Christoffer Remmer
 - Jeg synes nu målet til 2-0 var mit, men UEFA synes åbenbart noget andet, men sådan er det. Men vi presser dem fint, og gør det i alle 90 minutter, så vi går fra banen med en god følelse og har fået tanket noget selvtillid til de kommende kampe.

Andreas Cornelius
 - Det gik som planlagt, men det var da dejligt at scorer ikke bare en gang, men to gange. Ved mit første mål får jeg god fart på hovedstødet, og ved det andet, der prøvede han at gå på kroppen af mig – og det skulle han ikke have gjort. For da bolden kom, der kom jeg bare foran ham – og headede den så i mål. Så jeg er på mange måder en tilfreds mand efter dagens kamp.