Hákon Arnar Haraldsson

Vejle siden sidst

Torsdag aften gælder det en plads i pokalsemifinalerne, når vi skal til Vejle med en 2-0-sejr i bagagen fra det første opgør i Parken den 1. marts.

Indtil i lørdags havde Vejle gjort rent bord siden kampen i Parken med hjemmesejre over Vendsyssel (1-0) og Fredericia (3-1) samt en udesejr i Næstved (2-0).

Men SønderjyskE ville det anderledes og tog fra Vejle Stadion med en 2-1-sejr, som vores Orri Óskarsson sikrede med et sejrsmål i 94. minut. Vejle havde udlignet sønderjydernes 1-0-føring i 88. minut og satsede måske lidt for hårdt på at fremtvinge en afgørelse – hvad de jo sådan set også gjorde, bare i den forkerte ende af banen.

Dermed fik SønderjyskE revanche for 0-1-nederlaget i Haderslev i november, hvor Vejles sejrsmål faldt i 94. minut…

Vejlenserne fører dog stadig NordicBet liga med seks point ned til Hvidovre på andenpladsen – og hele 13 point til FC Helsingør på tredjepladsen.

Da de to bedste hold rykker op, ser det stadig fornuftigt ud inden de sidste ti runder, og senere i april har Vejle hjemmekampe mod både Hvidovre og Helsingør, så det bliver en travl måned med store kampe i Nørreskoven.