Amin Chiakha

Ugen der gik (9/2024)

U19 TABTE FORÅRSPREMIEREN
U19 led sæsonens andet nederlag i U19-ligaen, da de indledte foråret med at tabe 1-2 til FC MIdtjylland på Nummer 10.

På en tåget lørdag eftermiddag på Frederiksberg indledte vi udmærket, og i det første kvarter havde både Emil Højlund og Victor Froholdt et par afslutninger.

Victor Froholdt afslutter
Victor Froholdt afslutter. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

I 17. minut begik Hjalte Bidstrup straffespark, men Oscar Buur fortsatte de fine takter fra tirsdagens Youth League-kamp og dykkede ned til højre og holdt Stanley Iheanachos forsøg.

Oscar Buur redder straffe
Oscar Buur redder straffe. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

Højlund og Froholdt havde herefter gode forsøg igen, men vi sluttede halvlegen dårligt, og midtjyderne udnyttede en hurtig kontra til at komme foran 1-0 ved Mikel Gogorza, der ligesom Froholdt sad på bænken i de to holds Superligakamp fredag aften.

Emil Højlund
Emil Højlund hedaer mod mål. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

Efter pausen pressede midtjyderne meget, og Oscar Buur reddede flere gange, inden vi igen viste en fin evne til at komme igen, når det ellers så svært ud.

Et forsøg fra Amin Chiakha blev reddet på målstregen, og Nicolai Blicher fulgte op og bankede udligningen i nettet.

Nicolai Blicher udligner til 1-1
Nicolai Blicher udligner til 1-1. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

Det tændte ny gejst i holdet, og kort efter var Galdur Gudmundsson meget tæt på at flugte bolden i mål fra nært hold. Efter en god københavnsk periode var gæsterne igen bedst det sidste kvarters tid, og ni minutter før tid scorede Jonathan Lindekilde sejrsmålet.

Matchfacts
FCK U19-FC MIDTJYLLAND U19 1-2 (0-1)
39.: 0-1 Mikel Gogorza
56.: 1-1 Nicolai Blicher
81.: 1-2 Jonathan Lindekilde

1 Oscar Buur - 2 Hjalte Bidstrup, 4 Aksel Halsgaard, 15 Cornelius Olsson, 12 Nicolai Blicher (72.: 17 Neo Jönsson) - 10 Victor Froholdt (61.: Roberto Risnæs), 3 Tristan Andrew, 7 Oliver Højer (46.: 6 Hunor Vajk Nemeth) - 9 Amin Chiakha, 8 Emil Højlund (72.: 24 Jonathan Moalem), 21 Galdur Gudmundsson

Ikke benyttet: 31 Tobias Breum-Harild, 22 William Glindtvad

Kommende kampe
På onsdag den 6. marts spiller U19 pokalkamp ude mod AC Amager Academy Pokal, og der er kickoff i Sundby Idrætspark kl. 19.15.

Fredag den 8. marts, kl. 14 gælder det OB på udebane i U19-ligaen, og ugen efter er der Youth League-kvartfinale i Nantes tirsdag den 12. marts, kl. 18.00.

U15-SEJR PÅ 6-2
U15 vandt samtidig med U19-kampen med 6-2 over FC Midtjylland efter 3-1 ved pausen. Rayan Bardghji scorede de fem første mål, inden Gabriel Duarte Santos øgede til 6-1, hvorefter midtjyderne pyntede lidt på tenniscifrene.

Rayan Bardghji
Rayan Bardghji scorede fem mål mod FCM. Arkivfoto: Anton Malkov, FCK Media

Det var U15’s anden sejr i foråret, efter de sluttede efteråret af med fire nederlag, og p.t. indtager de 10. pladsen, mens FCM ligger næstsidst af de 14 hold.

U15 møder også OB på udebane i næste runde, men først lørdag den 9. marts, kl. 12.30. Her tager U17 også hul på forårssæsonen ovre i Ådalen i Odense, og de spiller kl. 15.00. U14 spiller først turneringskamp den 13. april.

U-LANDSHOLD
Sebastian Christensen er med U16-landsholdet til en turnering i tyrkiske Antalya, hvor Danmark tabte 1-4 til Frankrig i onsdags og slog Japan 2-1 i fredags. Sebastian var ikke på banen mod Frankrig, men spillede hele kampen mod Japan.

Mandag kl. 8.30 spiller holder den tredje og sidste kamp mod Spanien. Tristan Panduro var også udtaget til turen, men måtte melde afbud på grund af en skade.