Ludwig Augustinsson

Ugen der gik (27/2020)

VIGTIG LUDDE-SCORING DA WERDER REDDEDE SIG
Ludwig Augustinsson havde en vigtig fod med i Werder Bremens overlevelseskamp i Bundesligaen, da han fire minutter inde i tillægstiden scorede til 2-1 i returkampen mod Heidelheim, der fik 0-0 i Bremen i den første kamp. 1-1 havde været nok, og Heidelheim nåede også at udligne til 2-2, men udebanemålene reddede endnu en Bundesligasæson for Ludde & co.

Vores svenske ven har desværre været meget skadeplaget denne sæson, hvor det kun er blevet til 14 kampe i Werdertrøjen, og det var kun hans anden hele kamp, efter han kom tilbage i starten af juni.

INTERVIEW MED ROBERT
Robert Skovs Hoffenheim er med en 6. plads i Bundesligaen klar til Europa League næste sæson. Klubbens hjemmeside har netop bragt et længere interview med Robert (på engelsk) hvor han bl.a. fortæller om livet i Tyskland, om at spille for tomme tribuner, om at lege med Lego og lave laks til Jacob Bruun... og meget mere :-)

Robert Skov

GULD-HARALD TIL PETER MØLLER
Peter Møller, som i dag er fodbolddirektør i DBU, fik i sidste uge overrakt prisen som Årets Guld Harald - en årlig pris, der gives til "en markant og international indflydelse i fodboldverdenen og som har tilknytning til Nordjylland".

Peter er født i Elling lige nord for Frederikshavn, men er vokset op i Aalborg, hvorfra vi hentede ham i sommeren 1993.

"Ydmyg, veltalende, ærlig ordentlig og et forbillede for rigtig mange" var nogle af de fine ord, som han fik med på vejen fra Haralds enke, Rudi Nielsen.

"Harald kom næsten altid forbi mig efter kampen og havde jeg ikke scoret, lød det altid: 'Hvorfor har du ikke lavet mål i dag?' Så det kunne godt givet et ekstra pres," sagde Peter Møller, da han fik prisen i form af en en ministatus i bronze samt en check på 25.000 kr. fra Spar Nord Fonden.

B1903 NR. 3 EFTER MÅLORGIE
B1903 satte et flot punktum i Københavnsserien med en 8-0-sejr over Rønne IK og snuppede dermed tredjepladsen fra bornholmerne, der gik helt ned i den sidste halve time, hvor de i lange perioder også måtte spille i undertal på grund af 10 minutters-udvisninger.

B1903-Rønne

Du kan se et længere sammendrag af regnvejrskampen på B1903's anlæg her på TV2 Bornholm, hvor vi noterer os, at den kyndige kommentator kalder 03'erne for "boldsikre typer" og "rækkens bedste tekniske mandskab".

TILLYKKE TIL HUSUM BOLDKLUB
Al den spænding, som manglede i B1903-Rønne, fik man til gengæld i Husum, der tog imod Skjold om oprykningspladsen til Danmarksserien - et spændende møde mellem to af vores samarbejdsklubber!

Husum havde i "slutspillet" smidt et solidt forspring ved at tabe til både B1903 og Rønne, så de var tvunget til at slå Skjold for at bevare førstepladsen på bedre målscore. Skjold kom foran efter ca. 20 minutter og lå dermed til oprykning, indtil Husum udlignede ca. 10 minutter før tid og reddede det nødvendige ene point.

U19
U19 sluttede sæsonen med et 1-2-nederlag i Vejle efter at have ført 1-0 ved pausen på et mål af islandske Hákon Arnar Haraldsson. Vi har i øvrigt hørt flere spørge, hvorfor vi ikke har set Jacob Haahr i aktion på det seneste, men han har desværre været skadet her i foråret.

Tidligere på ugen blev det også til et nederlag i hjemmekampen mod Brøndby, som sejrede 3-0, men det skal retfærdigvis siges, at vi spillede en rigtig god gang fodbold i store perioder af kampen. Med sejren bevarede Brøndby chancen for at vinde U19-mesterskabet, indtil OB slog FC Nordsjælland i søndags og generobrede førstepladsen og dermed titlen. Tillykke (og tak) til de stribede!