Julius Emefile

Ugen der gik (23/2024)

U19
U19 rundede liga-sæsonen af i tirsdags med dem femte sejr i træk, 4-0 over Vejle Boldklub, hvilket sendte holdet forbi Brøndby IF og op på andenpladsen i U19-ligaen efter mestrene fra FC Midtjylland.

Sejren, der også sikrede Amin Chiakha topscorertitlen, er nærmere beskrevet i denne artikel – men på onsdag kl. 13 spiller U19 en sidste kamp inden ferien, når det gælder en Future Cup-kamp ude mod OB.

Amin Chiakha
Sølvmedaljer var ikke, hvad vi havde håbet på før sæsonen. Foto: Gaston Szerman, FCK Media

U17
U17 var i aktion tirsdag og lørdag, hvor det blev til sejr og nederlag.

Tirsdag vandt de 4-0 hjemme over Lyngby Boldklub i en kamp, hvor gæsterne havde bolden meget, men hvor vi havde skarpheden i afslutningerne.

Allerede i 4. minut headede Abdul Daramy holdet i front, og kort før den halve time scorede Julius Emefile to gange på tre minutter – det sidste på et fornemt hovedstød på oplæg fra Abdul.

Abdul Daramy jubler med William Nørløv
Abdul Daramy jubler sammen med William Nørløv. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

Lyngby sad på spillet det første kvarter efter pausen, men da Frederik Petersen blev nedlagt i udkanten af feltet, fuldendte Julius sit hattrick ved at score fra 11-meter pletten.

Lyngby havde fortsat mest spil og et par gode chancer til at reducere – og største i 85. minut, hvor Eliot Guindy snuppede et straffespark - og også hev en god redning frem på returbolden.

Lørdag fik U17 til gengæld en skidt start i Haderslev og var bagud 0-2 efter syv minutter, men Liam West skabte håb om point, da han reducerede kort før pausen. Kort før tid øgede hjemmeholdet dog til slutcifrene 3-1.

U17 har endnu to kampe tilbage, på lørdag kl. 15 hjemme mod Randers Freja FC og fredag den 21. ude mod Esbjerg.

Frederik Petersen
Frederik Petersen fældes på vej ind i Lyngby-feltet. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

U15
U15 var også i kamp både tirsdag og lørdag, men med modsatte resultater af U17. Tirsdag tabte drengene 1-3 i Brøndby efter 0-0 ved pausen, og vores mål blev scoret af topscorer Elvin Mehicic. Med sejren sikrede Brøndby førstepladsen i U15-ligaen foran OB, mens vi ligger nummer 5.

Lørdag vandt U15 3-1 i Haderslev. Elvin Mehicic og Ishaq Holalam sørgede for pauseføring på 2-0, og Dimitri Sanits øgede til 3-0 i 2. halvleg. Sønderjyderne pyntede på resultatet i slutminutterne, efter vi siden midten af 2. halvleg havde spillet ti mod 11 efter et rødt kort til keeper Elias Thorkildsen.

Elvin Mehicic ligger nu nummer to på topscorerlisten med 23 mål, heraf 16 i forårets 13 kampe.U15 mangler, ligesom U17, Randers hjemme (lørdag kl. 13), og Esbjerg ude (fredag kl. 14), inden de kan gå på sommerferie.

Elvin Mehicic
U15's topscorer Elvin Mehicic. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

U14
U14 fortsætter med at levere fine resultater – i onsdags vandt de 4-0 over HB Køge, og i lørdags vandt de 1-0 over FC Nordsjælland og ligger nu til at vinde forårsturneringen.

Drengene mangler kun en udekamp mod Lyngby på lørdag og er seks point foran Brøndby på andenpladsen, som mangler to kampe, og da indbyrdes kamp tæller ved pointlighed, så er drengene allerede vindere af rækken - tillykke!

FC DAMSØ
Søndag eftermiddag tabte vores kommende kvindehold 0-1 i Vejle og slutter sæsonen på lørdag kl. 14 hjemme i Vanløse Idrætspark mod Allerød. Som vi tidligere har fortalt, kan oprykning til 1. division ikke komme på tale i forårets slutspil.

B1903
Trods et 1-4-nederlag ude mod FB 2 i lørdags, slipper 03’erne for et nedrykningsdrama hjemme mod Fremad Amager i sidste spillerunde på lørdag. Fremad tabte nemlig også i næstsidste runde til Brønshøj, og 03’erne er fire point foran amagerkanerne, som ligger under stregen sammen med for længst nedrykningsdømte KFUM 2. Fremad kan dog stadig redde sig på Brønshøjs bekostning, men det kræver sejr over B1903, mens Brønshøj ikke må vinde over KFUM 2…

KB
KB vandt søndag 5-2 ude over Kastrup 2 på mål af Jonas Mqeddem, Sebastian Kaalund, Ilya Kloster Watban, Mohammed Alaouie og Jonathan Grumme. De slutter sæsonen på torsdag kl. 19.15 hjemme mod Fremad Valby 2.

OLDBOYS
KB’s oldboys slog i mandags Frederiksholm Sydhavnen 2-1 på mål af Martin Vingaard og Lasse Lauth. I aften kl. 20.30 gælder det Rødovre hjemme på KB’s baner, inden der er sommerferie til midten af august.