Fisnik Isaki

Ugen der gik (20/2022)

FIRE MÅL AF FISNIK ISAKI
Lørdag vandt U19 4-0 i Silkeborg, og alle fire mål blev sat ind af Fisnik Isaki - heraf det sidste på straffespark.

Holdets topscorer, Orri Óskarsson, så til fra bænken, da han netop havde fået at vide, at han skulle med i truppen til søndagens Superliga-sæsonafslutning, da både Nicolai J, Babacar og Karamoko var skadede.

Fisnik Isaki, der har albanske rødder, var fast starter i efteråret og har også været på banen i alle forårets kampe på nær en enkelt - syv gange fra start og seks gange som indskifter.

På grund af en del skader samt karantæne til Ali Almosawe og fraværet af U17-landsholdsspillerne Noah Sahsah, Emil Højlund og Oscar Højlund blev der U19-debut til Nikolaj Zachariassen og Victor Froholdt fra U17-truppen. Her spiller Nikolaj defensiv midt og er anfører, og Victor spiller højre kant. Desuden startede Thomas Jørgensen inde for første gang på midtbanen, og sidst men ikke mindst fik forsvareren Jacob Perelman comeback efter et års skadepause.

Nikolaj Zachariassen
Nikolaj Zachariassen. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


SILKEBORG U19-F.C. KØBENHAVN U19 0-4 (0-1)
13.: 0-1 Fisnik Isaki
47.: 0-2 Fisnik Isaki
57.: 0-3 Fisnik Isaki
63.: 0-4 Fisnik Isaki

Andreas Dithmer, Emil Møller (80.: Jacob Perelman), Aksel Halsgaard, Ethan Amundsen-Day, William Maretti, Daniel Haarbo (57.: Victor Froholdt), Emil Rohd (57.: Nikolaj Zachariassen), Thomas Jørgensen, Fisnik Isaki, Jeffrey Adjei-Broni, Jeppe Corfitzen

Onsdag aften spiller U19 pokalfinale kl. 19 i Tingbjerg Idrætspark mod Lyngby, og der er gratis adgang fra kl. 18.

Lørdag kl. 13 runder de ligaen af med en hjemmekamp mod AaB, og bagefter er der medalje- og pokaloverrækkelse for mesterskabet.

Victor Froholdt
Victor Froholdt. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


U17
Holdet var ikke i kamp i ugen der gik, men spiller på fredag kl. 13 ude mod Randers Freja FC i fjerdesidste runde af U17-ligaen. De nærmeste forfølgere fra OB spiller først den 4. juni.


U15
Holdet vandt i torsdags 1-0 i Randers på et mål af Julius Emefile, og i aften er der U15-Derby i Brøndby, inden holdt på lørdag kl. 13 spiller endnu en udekamp, denne gang mod OB i Odense.


BITTERT POINTTAB TIL 03'ERNE
Det lignede længe tre vigtigt point til B1903 i lørdagens hjemmekamp mod Solrød på den føring, Johan Møllenbach Bendixen gav holdet på et straffespark efter en lille halv times spil. Men desværre udlignede gæsterne på kampens allersidste spark - et straffespark i sjette minuts tillægstid...

Med fire runder igen, så spidser det til i bunden af Danmarksserien, men da Herstedøster tabte i Brønshøj, holdt 03'erne sig lige over stregen. De hæderkronede hvepse fra Brønshøj er nu også part i kampen om at undgå nedrykning, hvor tabellen ser således ud inden de sidste fire runder:

6. Brønshøj 25 p. (-8)
7. B1903 22 p. (-19)
8. Herstedøster 22 p. (-20)
9. Solrød FC 18 p. (-25)
10. Union 12 p. (-37)

B1903 møder Union hjemme på fredag kl. 19 og mangler herefter topholdet Ishøj hjemme, Brønshøj hjemme og Allerød ude.

KB var ikke i kamp i weekenden og spiller først næste onsdag ude mod Skovshoved kl. 19.15.


OLDBOYS-SEJR I STENLØSE
Det var med noget bange anelser, at man så William Kvist og Martin Vingaard ankomme til guldfesten sent søndag aften, men det afholdt dem ikke fra en tur til Stenløse mandag aften. Vingaard var endda frisk nok til at score kampens enlige mål, men der var også kun spillet ti minutter...

Der er først kamp igen onsdag den 8. juni ude mod Lyngby, og fire dage efter venter en pokalfinale i Haderslev mod de lokale oldboys fra Haderslev FK.