Lukas Lerager

Ugen der gik (16/2021)

EN KORT (ANFØRER)FORNØJELSE
Som de fleste nok ved, nåede Nicolai Boilesen kun at bære anførerbindet i 18 minutter, inden han måtte forlade FCN-kampen efter et rødt kort.

Det var 17. gang, han gik på banen med anførerbindet om armen, men første gang siden vi spillede Europa League-playoff mod AGF den 25. maj 2018 - den sæson var han viceanfører efter William Kvist.

Nicolai Boilesen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images


UDEN ZECA & FALK
Sidst vi startede uden Zeca og Falk var også mod FC Nordsjælland i en pokalkamp i Parken 31. oktober 2019, som vi vandt 4-1. Dengang havde Falk karantæne efter sin pokaludvisning i Hillerød, og Zeca startede på bænken, men kom ind efter en time.

I Superligaen skal vi tilbage til 26. august 2018, hvor de begge var skadet, da vi slog SønderjyskE 3-2.

Det var i øvrigt første gang, Falk sad på bænken i Superligaen siden den 18. maj 2018 hjemme mod FC Midtjylland. Til gengæld kan han runde kamp nr. 200 netop mod FC Midtjylland torsdag aften.

Zeca og Falk
Carlos Zeca & Rasmus Falk. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


VI VINDER HVER ANDEN
Søndag fortsatte vi sæsonens trend med at vinde præcis hver anden Superliga-hjemmekamp. I de første seks runder tabte vi også hver anden hjemmekamp, men siden har vi på skift vundet og spillet uafgjort.


HAYDAR SAID I HOLBÆK UNITED
Ligabold.dk beretter, at Haydar Said nu tørner ud for Holbæk United, der er bundhold i Serie 1, pulje 2. Haydar kom fra Skjold til vores Talentafdeling i 2009 og spillede indtil sommeren 2011, hvor han skiftede til B.93. Han nåede aldrig førsteholdsdebut i FCK, inden han forlod klubben.
 

U19-VEJLE 2-2
U19 kom skidt fra start mod et effektive Vejle-mandskab, der med få og enkle midler bragte sig foran 2-0 i den første halve time. En reducering af William Bøving kort før pausen holdt løverne inde i kampen, men det blev kun til en enkelt 2-2-scoring af Rasmus Højlund et kvarter før tid, som sikrede det ene point.

Roony Bardghji er ude med en mindre skade, og Valdemar Lund afsonede karantæne efter et rødt kort for et par uger siden.

Onsdag aften spiller U19 pokalkamp ude mod B.93, som p.t. topper U19-divisionen, og lørdag venter en udekamp i Aalborg.
 

Bøving og Højlund
William Bøving og Rasmus Højlund scorede i 2-2-kampen mod Vejle. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

U17 VIDERE I POKALEN
U17 gik videre i U17-pokalen i ugen der gik, da de onsdag aften vandt 4-3 ude over HB Køge.

Lørdagens ligakamp mod Vejle blev derimod udsat, så næste gang de skal i kamp er på lørdag, hvor de skal til Aalborg.

U17 fører stadig U17-ligaen med et forspring på fire point til Brøndby, efter at begge hold har spillet 16 af 26 runder.


U15 PÅ DELT FØRSTEPLADS
Normalt dækker vi kun U19 og U17, men når nu U17's Vejle-kamp blev aflyst, kiggede vi med på U15's ligakamp mod Vejle, som de - efter 0-0 ved pausen - vandt sikkert med cifrene 3-0 på mål af Amin Chiakha, Hjalte Bidstrup og Roberto Risnæs.

U15 topper tabellen side om side med Brøndby, begge med 39 point, men Brøndby har spillet en kamp mindre - og lige bag os ligger OB med 37 point, også for en kamp mindre end os.

U15-Vejle
Roberto Rishøj (21) og Cornelius Olsson (6) udfordrer Vejle-keeperen, mens Mikkel Søfeldt (14) og Emile Chambo (9) ser til. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


B1903 FORSVAREDE FØRSTEPLADSEN
B1903 årsdebuterede med at spille 1-1 i Kastrup i onsdags, og lørdag vandt de 2-1 i Nexø over NB Bornholm.

Dermed holder 03'erne fast i førstepladsen i Københavnsserien, inden de lørdag kl. 14 tager imod Hvidovre ude på Lyngbyvej. Men Skjold er kun to point efter og har spillet hele fem kampe mindre.
 

KB TABTE LOKALOPGØRET
KB's Københavnsseriehold tabte 1-3 til FB i lørdagens lokalopgør på Frederiksberg Idrætspark, efter at  Apdul Kiran ellers havde bragt holdet foran tidligt i kampen. Dermed indtager KB sidstepladsen med blot seks point for 21 kampe.


POINTLØSE I STENLØSE
KB/FCK's oldboys tabte i går aftes 2-4 i Stenløse, som er kommet godt fra start med tre sejre i tre kampe. Daniel Jensen og Lasse Lauth scorede for de gamle løver, der på mandag tager imod Torpedo Vestegnen.