Orri Óskarsson

Ugen der gik (15/2022)

U19 SPILLEDE 3-3 I IKAST
Lørdag eftermiddag var U19 i Ikast for at møde FC MIdtjylland, og det stod stadig 0-0 efter en time. Siden trak det op til endnu en københavnsk U19-sejr, indtil midtjyderne svarede igen i de sidste otte minutter.

Orri Óskarsson åbnede scoringen med sit 24. sæsonmål - et straffespark begået mod Andri Baldursson – og William Maretti øgede til 2-0, inden FCM kom på tavlen. Kort efter sørgede indskiftede Oscar Højlund for en ny to-måls-føring, men det lykkedes altså ikke at køre sejren hjem.

William Maretti
William Maretti. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Da Brøndby forleden tabte 0-2 i Vejle, øgede vi alligevel forspringet i tabellen:

1. FCK 19 k., 47 p. (+45)
  2. BIF 20 k., 38 p. (+20)
  3. FCM 19 k., 34 p. (+34)

FC MIDTJYLLAND U19-F.C. KØBENHAVN U19 3-3 (0-0)
62.: 0-1 Orri Óskarsson, str.
70.: 0-2 William Maretti
73.: 1-2 Gustav Christensen
75.: 1-3 Oscar Højlund
82.: 2-3 Victor Lind
86.: 3-3 Ousmane Diomande

Johan Guadagno – Emil Møller, Mattias Jakobsen, Ethan Amundsen-Day, William Maretti – Andri Baldursson, William Clem (71.: Oscar Højlund), Daniel Haarbo – Fisnik Isaki, Orri Óskarsson, Noah Donovan Sahsah (91.: Jeppe Corfitzen)

På lørdag kl. 12 taget U19 imod AC Horsens på KB's baner.

Oscar Højlund
Oscar Højlund. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

U17 SLOG MIDTJYDERNE 4-0
U17 spillede allerede Skærtorsdag i Ikast og vandt en sikker 4-0-sejr over FC Midtjylland. Victor Froholdt og Nikolaj Zachariassen scorede før pausen, og Thomas Jørgensen og Cornelius Olsson fordoblede sejrscifrene i 2. halvleg.

Victor Froholdt
Victor Froholdt. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

U17 fører også deres liga og er ubesejret i de seneste 12 kampe.

1. FCK 16 k., 40 p. (+31)
  2. OB 18 k., 39 p. (+30)
  3. BIF 18 k., 37 p. (+36)

På onsdag kl. 17 venter en vigtig topkamp i form af et U17-Derby i Brøndby, inden lørdagens hjemme kamp kl. 14.30 mod AC Horsens på KB's baner.

Nikolaj Zachariassen
Nicolaj Zachariassen. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

U15 ER I HOLLAND
Holdet deltager i påsken i den international U15-turnering, Orange Veins Cup, i Rotterdam, hvor de spiller kampe søndag og mandag. Blandt andet deltager PSG, Club Brugge, Genk, Excelsior og Stabæk samt en håndfuld andre danske klubber.

Ligesom U19 og U17 får de besøg af AC Horsens på lørdag - med kickoff kl. 12 på KB's baner.

TO PÅ U16 FUTURE LANDSHOLDET
Tre af de unge i vores U17-trup, Elias Rørsted Christensen, Oliver Watts og Bertram Østergaard, er udtaget til det danske U16 Future-landshold, som fra den 24.-30. april skal til en træningsturnering i Holland og møde Holland, Belgien og Sverige.

B1903 SEJREDE TIL SIDST
Efter to ærgerlige pointtab i de seneste to udekampe mod Ishøj og Brønshøj, hvor 03'erne mistede sejrene i slutminutterne, så vendte lykken i går.

Rækkens nr. 3, Allerød BK, tog ned til Lyngbyvejen og kom foran 1-0 20 minutter før tid, selv om de havde fået smidt en mand ud efter en halv times spil. Men Søren Bech Jensen udlignede ti minutter før tid på straffespark, og i sidste minut scorede Admir Sabic sejrsmålet for 03'erne.

Da Brønshøj og Herstedøster begge tabte, gik 03'erne forbi og fik lidt luft til den ubehagelige nedrykningsstreg.

Fredag kl. 18.30 får B1903 besøg af Avarta BK på anlægget på Lyngbyvej.

LØVE CUP 13.-15. MAJ
I Store bededags-weekenden den 13.-15. maj holder B1903 den traditionelle Løve Cup på Lyngbyvej, hvor over 100 hold allerede har tilmeldt sig - læs mere her om tilmelding.

Løve Cup

KB TABTE TIL FREM
KB indledte Serie 1-foråret med et 0-5-nederlag i Valby til topholdet Frem - og skal man finde et lille lyspunkt, så halverede de cifrene fra sæsonpremieren i efteråret, hvor Frem vandt 10-1. Det ændrer dog ikke på, at KB nok ender med nedrykning igen til Serie 2.

På lørdag kl. 13 spiller KB i Sundby mod B1908 2.

OLDBOYS-NEDERLAG TIL UNION
Efter en målløs sæsonpremiere mod Dragør, tabte Oldboys i mandags 1-4 ude til Union - Bjarke Vind reducerede ved stillingen 0-4. Tidligere FCK-spillere var repræsenteret ved Daniel Jensen og Martin Vingaard.

Onsdag kl. 20.30 gælder det AB's Oldboys hjemme på KB's anlæg, og det er akademikernes første kamp i sæsonen.