Noah Sahsah

Ugen der gik (10/2023)

U19 VANDT IGEN
Efter sidste uges nederlag i Randers kom U19 på vinderkurs, og det vindende hold skal åbenbart score fire gange... det har i hvert fald været tilfældet i de seneste fem kampe: 4-1 over Silkeborg, 4-2 over SønderjyskE, 4-1 over OB, 1-4 i Randers og senest 4-0 over Esbjerg.

Det var igen et ungt og afbudsramt, der fredag eftermiddag gik ud på KB's bane 9 for at møde formstærke Esbjerg, der kom til København med tre sejre i træk efter vinterpausen. Emil'erne Højlund og Møller er stadig skadede, og Alexander Simmelhack, Cornelius Olsson og Hjalte Bidstrup var ude på grund af sygdom.

Men drengene leverede en stærk præstation, især i 1. halvleg, hvor de dominerede spillet markant og grundlagde sejren med tre fine scoringer.

Tamas Szücs
Ungarske Tamas Szücs har spillet højre kant efter vinterpausen. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


Amin Chiakha, der startede inde for anden kamp i træk, åbnede scoringen efter forarbejde af Sahsah, som selv sørgede for 2-0-målet, inden Oscar Højlund satte det tredje inden pausen.

Efter pausen var gæsterne mere med i kampen og havde da også et par muligheder til at reducere, men i stedet sørgede Amin Chiakha et kvarter før tid for, at slutcifrene blev på 4-0.

Amin Chiakha
Amin Chiakha scorer sit andet mål til slutcifrene 4-0. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


Tristan Fynbo, en af de nyoprykkede fra U17 i vinterpausen, startede inde på U19 for første gang på venstre back, og han fik alle 90 minutter efter også at have spillet en time for U17 onsdagen inden. Der var desuden U19-forårsdebut til Andreas Clasen, da han kom ind et kvarter før tid.

Tristan Fynbo
Tristan Fynbo spillede hele kampen på venstre back. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


FCK U19-ESBJERG U19 4-0 (3-0)
11.: 1-0 Amin Chiakha
19.: 2-0 Noah Sahsah
34.: 3-0 Oscar Højlund
73.: 4-0 Amin Chiakha

Andreas Dithmer - Oliver Svendsen, Aksel Halsgaard, Ethan Amundsen-Day, Tristan Fynbo - Thomas Jørgensen, Nikolaj Zachariassen (77.: Andreas Clasen), Oscar Højlund (60.: Victor Froholdt) - Tamas Szúcs (77.: Emil Thor), Amin Chiakha, Noah Sahsah (72.: Emil Rohd)

Ikke benyttet: Samuel Andersen

>> Se U19-stillingen her

U19 spiller igen på torsdag den 16. marts, kl. 14 i Future Cup, hvor FC Midtjylland kommer til København. Kampen spilles i Valby Idrætspark, hvor der er fri adgang.

Næste U19-ligakamp er først lørdag den 1. april i Silkeborg.


U17 TABTE DERBY
U17 led forårets første nederlag, da de i onsdags tabte 1-4 i Brøndby efter at have ført 1-0 indtil kort før pausen på et mål af Hunor Vajk Németh.

Hunor Vajk Németh
Det begyndte ellers godt... anfører Hunor Vajk Németh har scoret til 1-0. Foto: Judit Wacha


Det var, ifølge cheftræner Martin Vingaard, bare en dag, hvor alt så at sige gik galt i forhold til, at ingen rigtig ramte deres niveau mod et sultent Brøndby-hold, der kom med tre nederlag og en uafgjort i de seneste fire kampe.

Vi holder dog stadig førstepladsen foran FC Midtjylland, som dog er lige i hælene på os og er kommet godt i gang efter at have tabt sæsonens første to kampe.

U17's næste opgave er lørdag den 25. marts, kl. 12 hjemme mod Esbjerg - og onsdag den 29. marts kl. 19 er der pokalkamp ude mod Vanløse.

Oliver Højer
Oliver Højer har været skadet i vinterpausen og fik denne gang kamptræning på U17. Foto: Judit Wacha


U15 VANDT IGEN
Mens U19 og U17 indkasserede nederlag i den sidste uges tid, så er U15 ubesejrede efter vinterpausen og vandt fredag eftermiddag 2-1 over Esbjerg på to mål i de første 17 minutter af Oskar Fenger og Tristan Panduro.

Osker Fenger
Oskar Fenger scorede sit første FCK-mål, efter han i vinterpausen kom fra Roskilde. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


SEKS SPILLERE PÅ U18-LANDSHOLDET
Andreas Dithmer, Aksel Halsgaard, Oscar Højlund, Thomas Jørgensen, Noah Sahsah og Alexander Simmelhack er alle udtaget til det danske U18-landshold, der skal til en venskabsturnering i Marbella og møde Norge (22. marts), Tjekkiet (25. marts) og Sverige (28. marts).

Vi har derimod ingen spillere på U19-landsholdet i denne omgang, men vi kan da holde lidt øje med Silas Andersen, som for halvandet år siden skiftede fra U17 til Inter. Senest var William Clem og William Kaastrup med U19-landsholdet, men Kaastrup er nu i Randers, og Clem er ikke udtaget.


FEM SPILLERE PÅ U17-LANDSHOLDET
Det danske U17-landshold skal til UEFA Elite Rounds i Holland den 20.-29. marts, og vi har fem spillere med fra vores U19-trup: Cornelius Olsson, Hjalte Bidstrup, Tristan Fynbo, Victor Froholdt og Amin Chiahka.
 

DE ØVRIGE HOLD
U14, vores moderklubbers bedste seniorhold samt KB/FCK's Oldboys har endnu ikke taget hul på forårssæsonen, men det sker inden for de næste uger:

Lø. 25. marts, kl. 12.30 HB Køge-U14
Ma. 27. marts, kl. 20.30 KB/FCK Oldboys-Frederiksholm Sydhavnen
Lø. 1. april, kl. 14: B1903-Nørrebro FF
Ma. 3. april, kl. 18.00 Frederikssund IK-KB/FCK Old Boys (pokal)