U17-Randers Freja FC

Ugen der gik (10/2022)

U19-RANDERS 5-1
U19-holdet vandt i lørdags en sikker 5-1-sejr over Randers Freja FC efter pauseføring på tre mål, som alle faldt i løbet af et kvarter. U19 har tidligere "lånt" Ísak, Bøving og Amoo, og denne gang fik Baldursson kamptræning på den centrale midtbane.

Andri Baldursson
Andri Baldursson i U19-aktion. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Emil Højlund var i kamp igen mindre end to døgn efter, at han debuterede i Eindhoven og var tæt på at afgøre den vanvittige PSV-kamp i sidste sekund! Haarbo og Sahsah var som bekendt også med i Holland.

Andreas Dithmer vogtede U19-målet for første gang i denne sæson (han stod også et par kampe sidste sæson).

Orri udbyggede sin førsteplads på topscorerlisten med sine tre mål, heraf to på straffe - det andet straffe udløste også et rødt kort til en Randers-forsvarer, der stoppede et skud mod mål med hånden.

Orri fører topscorerlisten med 18 mål i 15 kampe, og med sejren fastholder holdet førstepladsen i U19-ligaen med et forspring til Brøndby på to point - og med to kampe færre spillet.

F.C. KØBENHAVN U19-RANDERS FREJA FC U19 5-1 (3-0)
23.: 1-0 Orri Óskarsson
33.: 2-0 Orri Óskarsson, str.
38.: 3-0 Daniel Haarbo
46.: 3-1 Gustav Holm
63.: 4-1 Orri Óskarsson, str.
66.: 5-1 Emil Møller

Andreas Dithmer - Emil Møller, Mattias Jakobsen, Ethan Amundsen-Day, William Maretti - Andri Baldursson, William Clem, Daniel Haarbo - Emil Højlund, Orri Óskarsson, Noah Donovan Sahsah

Ind fra bænken kom Jeffrey Adjei-Broni, Fisnik Isaki, Oscar Højlund og Jeppe Corfitzen.

Orri Óskarsson og Daniel Haarbo
Orri Óskarsson og Daniel Haarbo scorede fire af de fem mål. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Allerede tirsdag skal U19 i kamp igen mod FC Midtjylland - der er kickoff på KB's kunststofbaner kl. 15.

U17-RANDERS 1-0
U17 strøg også til tops i deres liga med sejren over Randers, og de har et point mere end OB (der har spillet to kampe flere) og tre point mere end Brøndby, som har spillet en kamp mindre.

Målet blev sat ind otte minutter før pausen af Tristan Fynbo, der firsttimede et hjørnespark i nettet.

Tristan Birch Fynbo
En glad matchvinder - selv Tristan Fynbo endnu ikke vidste, det blev kampens eneste mål... Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Efter meget FCK-dominans før pausen, kom Randers bedre med efter pausen, men mod slutningen var vi alligevel stærkest og tættest på 2-0, da Emil Thor sendte et frispark på stolpen et kvarter før tid. Et frispark, der i øvrigt udløste et rødt kort til en Randers-spiller.

Emil Thor
Emil Thor ramte stolpen i 2. halvleg. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Kort forinden var der ekstra glæde i FCK-lejren, da Amin Chiakha blev indskiftet efter ca. 8 måneders kamppause på grund af en skade.

Amin Chiakha
Amin Chiakha fik comeback, da han afløste Oscar Højlund i 2. halvleg. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Tidligere på ugen gik U17 videre i pokalen efter en 4-0-sejr over AC Amager Academy (alle fire mål scoret før pausen) og er nu klar til semifinalerne.

U17 skal først i kamp igen lørdag den 2. april ude mod SønderjyskE.

U15-RANDERS 4-1
Martin Vingaards drenge tog sin tredje sejr i træk efter vinterpausen og fuldendte lørdagens "talent-hattrick" mod Randers, som blev besejret 4-1.

Holdets topscorer, Roberto Risnæs, åbnede scoringen efter tre minutter, og Jonathan Moalem fordoblede føringen fire minutter senere. Bertram Klubien øgede til 3-0 efter 23 minutter, og indskiftede David Katlego scorede det fjerde mål fem minutter før tid.

U15 har stadig langt til topholdene, men med en sejr i næste kamp - onsdag eftermiddag i Herning - kan de tage et skridt mere i kampen om tredjepladsen.

Roberto Risnæs
Roberto Risnæs åbner scoringen efter tre minutter. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Jonathan Moalem
Jonathan Moalem (#12) øger til 2-0, mens Bertram Klubien (#8) og Elias Rørsted (#19) ser til. Foto: Torkil Fosdal

DANSKE U-LANDSHOLD

U19-landsholdet
Elias Jelert, Mattias Jakobsen og Daniel Haarbo er udtaget til UEFA Elite Round i Spanien fra 21.-30. marts.

U18-landsholdet
William Clem er udtaget til venskabskampe i Spanien den 22.-29. marts.

U17-landsholdet
Emil Højlund, Noah Donovan Sahsah og Oscar Højlund er udtaget til UEFA Elite Round i Silkeborg og Ikast den 21.-29. marts.

Oscar spillede i øvrigt to kampe i lørdags - tilsammen dog kun 90 minutter. Først blev han indskiftet for Andri Baldursson et kvarter før tid i U19-kampen, og da den var færdig, startede han inde på U17-holdet og spillede 75 minutter.