Uafgjort for U-16

Ligesom KBs U-18 hold, mødte U-16 holdet AaB på udebane. Desværre for de unge spillere fik de ikke fuld udbytte af kampen, men fik stadig point med hjem fra en svær udekamp i Aalborg. Kampen endte 1-1 efter en tidlig føring til KB. Holdet stillede således op:

Mikkel Hasling

Peter Olsen - Jesper Christiansen - Lasse Horn - Kristian Ellegaard

Cagri Erdem - Thomas Delaney - Wilhelm Nielsen - Mikkel Knudstrup

Abdul Hakazimana - Jonas Henriksen

Udskiftere: Vito Hammershøy, Mikael Vukicevic og Delfin.

KBs U-16 hold startede årets første turneringskamp i U-16-Drenge Ligaen (tidligere Juniorligaen), ved at sætte sig på spillet fra kampens start og allerede efter fem minutter gav det udbytte, da Cagri Erdem satte fart på spillet og førte bolde ud til Mikkel Knudstrup i venstre side, hvorfra han fandt Abdul Hakazimana i midten. Fra den position scorede han sikkert med hovedet. Trods KBs overvægt i boldbesiddelse og chancer, i 1. halvleg, formåede AaB at udligne til 1-1 inden pausen, da de udnyttede en frisparksbold der faldt ned i vores straffesparksfelt, til at score.

Modsat 1. halvleg, var det AaB’erne der kom bedst ud efter pausen og kun godt målmandsspil af Mikkel Hasling, holder holdet inde i kampen. I kampens slutfase er de to indskiftede spillere, Mikael Vukicevic og Vito Hammershøy, med til at skabe nogle chancer der kunne afgøre kampen til vores fordel, men desværre manglede den sidste skarphed.

Næste kamp: Lørdag den 14. april kl.13:00 mod Lyngby, på KBs anlæg.