Uafgjort i målfest på Frederiksberg Idrætspark

På årets næstsidste sommerdag var der lokalopgør på Frederiksberg mod Avarta fra Rødovre, i en kamp der bød på mange mål og højt tempo.

Af Ragnald Kruse

I forhold til den seneste hjemmekamp hvor der figurerede 6 SAS-liga spillere i startopstillingen, var der til dagens kamp en opstilling der bar præg af de unge spillere igen. Dog var Ulrik Laursen at finde som anfører i midterforsvaret samt Thomas Kristensen på den centrale midtbane.

Kampen startede ud uden nogle egentlige chancer til nogen af holdene de første 20 minutter. Der var dog højt tempo og godt kombinationsspil – især fra Danni Jensen på højre back, der flere gange kom med op og smed gode indlæg ind. Det var netop sådan et indlæg der satte gang i målscoren, da Danni lagde et flot indlæg ind til Andreas Moos, der kunne bringe hjemmeholdet foran 1-0.

Målet fik FCK2 til at sætte et gear længere op, og minuttet efter brændte det igen på i Avartas målfelt. Sean Christoffersen fik en friløber på venstre side og afleverede ind til Per Weihrauch der desværre fik overplaceret sit skud. Ni minutter efter var det Marc Dal Hende der fik en friløber i venstre side, men desværre for hjemmeholdet snært forbi den ene stolpe.

Avarta havde på dette tidspunkt ikke haft nogle chancer af betydning, men på tre minutter skulle dette ændre sig…efter 34 minutter opstod der lidt klumpspil godt 15 meter fra hjemmeholdets mål, og Avartas angriber Niels-Peter Kjølbye kunne sende bolden i en bue over i det lange hjørne uden for keeper Frederik Vangs rækkevidde. Tre minutter efter var FCK2 i gang med en kontrachance, hvorefter bolden blev opsnappet igen godt 30 meter fra hjemmeholdet mål og startede en 3 mod 3 situation, hvor Avarta fik kombineret sig til en scoring. Igen var det Kjølbye der kunne udplacere Frederik Vang i målet, og bringe sit hold foran 1-2.

Denne føring skulle dog ikke holde længe. Efter et hjørnespark var anfører Ulrik Laursen gået med op, og den rutinerede forsvarsspiller, der ikke er uvant med dødboldsituationer, kunne heade bolden i nettet til 2-2 fem minutter før pausen. Faktisk var FCK2 meget tæt på at gå til pause med en føring, efter Andreas Moos sendte en flot bold ind til Per Weihrauch, der to meter foran et næsten tomt mål mirakuløst fik skudt over.

Avarta kom ud fra pausen med en nu energi, og lagde et stort pres på hjemmeholdet - og godt 10 minutter inde i halvlejen kom udligningen. Efter en relativ ufarlig situation godt 20 meter fra FCK2 målet havde Avartas anfører Morten Seifert spottet at Frederik Vang var trådt for langt ud af sit mål, og med et lob kunne hjemmeholdets keeper se hjælpeløst til, mens bolden sejlede over ham og røg i nettet til Avarta føring på 2-3.

Sidste sæson tabte FCK2 begge deres kampe til dengang oprykkede Avarta, så hjemmeholdet var meget opsat på at det ikke skulle ske igen og pressede hårdt på for at få en udligning. Efter 72 minutter kom den endelig, efter at Thomas Kristensen sendte en flot stikning til kampens første målscorer Andreas Moos, der kunne udplacere Avartas keeper og fordoblede sin målscore til stillingen 3-3.

Denne stilling blev også kampens resultat, selvom Avarta var centimeter fra at tage alle tre point med sig hjem til Rødovre i kampens overtid. Resultater ændrer dog ikke noget for FCK2s vedkommende, der stadig ligger nummer otte i 2. division Øst.

Efter kampen var det en ærgerlig anfører FCK.DK fik fat i.

- Vi laver alt for mange dumme boldtab i stedet for at holde mere på bolden, og det resulterer i de to mål de får kort efter hinanden i første halvleg, Det er en kamp vi burde vinde, men sådan går det desværre ikke altid, afslutter Ulrik Laursen.

Næste hjemmekamp er den 13. september hvor LFA kommer på besøg.