U19 spillede 2-2 mod Juventus

De unge talenter sled sig til et 2-2-resultat og kan nu selv afgøre den videre skæbne i UEFA Youth League i den sidste kamp i gruppespillet.

Mads Nordam bragte FCK foran med 1-0 efter 34 minutter, mens Juventus’ Soumah udlignede fire minutter senere. Efter pausen scorede Yones Felfel til 2-1, og igen udlignede Juventus med en scoring i det 80. minut. U19-holdet er fortsat ubesejret i de fem hidtidige kampe i turneringen.

Med resultatet får FCK et point til tabellen, hvilket giver en total på syv point for fem kampe. Juventus har fem point, hvilket giver F.C. Københavns U19-mandskab muligheden for at afgøre, om holdet skal videre i turneringen.

En sejr vil give adgang til ottendedelsfinalerne, mens et uafgjort resultat også kan vise sig at være tilstrækkelig, men det kommer an på resultatet i kampen mellem Juventus og Galatasaray.

Sidste kamp for F.C. Københavns U19-mandskab i gruppen er den 10. december mod Real Madrid på hjemmebane.

Reglerne foreskriver, at de to øverst placerede hold kvalificerer sig videre til ottendedelsfinalerne, der bliver spillet over én kamp. Hjemmebanefordelen i kampen tilfalder gruppevinderen.

Real Madrid spiller senere onsdag mod Galatasaray.