U17/U19: To nederlag i sidste spillerunde

U19: Knebent nederlag til AB

F.C. Københavns U19-mandskab mødte søndag middag AB hjemme på Frederiksberg, men måtte desværre se de akademiske gæster rejse hjem med alle tre point.

Af Jan Eliassen

Søndagen bød på fint vejr på Frederiksberg, men om det var årsagen til at U19-holdet startede alt for sløvt er ikke til at sige – men det var i hvert fald hvad der skete. Det virkede som om spillerne manglede energi, og det betød at de blev alt for afventende og ikke rigtigt kom op i det ønskede tempo. AB kom så på 1-0 efter en situation, hvor FCK U19 mente de blev snydt for et frispark lige uden for AB’s felt, men det blev ikke dømt, og så gik det hurtigt den anden vej, og så var stillingen 0-1. FCK U19 havde det generelt svært i de første 45 minutter, og kom aldrig rigtig frem til nogen store chancer, mod et meget kompakt AB hold, der stod meget langt tilbage på banen.

Efter pausen var der mere energi i FCK-spillerne, og der var tegn på en vis ændring i både energiniveau samt indstilling, men det var først efter at AB var kommet på 2-0 på et flot frisparksmål, at hjemmeholdets spillere for alvor vågnede op. Herefter overtog FCK U19 spillet – og kom også tilbage i kampen midt i 2. halvleg da Morten Thomsen reducerede til 1-2. Morten Thomsen havde lidt senere i kampen chancen for at udligne, men måtte se AB’s målmand redde hans hovedstød – og dermed endte det hele med en 2-1 sejr til gæsterne fra AB:

Efter kampen sagde træner Brian Riemer:

- De sidste 20-25 minutter af kampen var forholdsvis fornuftige, og da Morten reducerer, synes jeg vi får det momentum der skal til at komme tilbage i kampen. Jeg troede vi ville få en stor chance for at udligne, og vi fik den også, men ærgerligt nok, så gik den ikke ind. Konklusionen på dagens kamp er, at vi startede alt for sløvt, og det må vi lære af. Vi kommer fint tilbage til sidst, men vores afgørende aktioner har ikke det rette niveau, og det må vi så arbejde med på træningsbanen.

FCK U17 er kommet godt i gang

I sidste weekend tog FCK U17 hul på en ny sæson, og det på fornem vis, da de hentede en 2-1 sejr mod OB på udebane. I går var det så tid til sæsonens første hjemmekamp, og de fulgte op på sejren på Fyn ved at sende Randers Freja hjem med et 4-0 nederlag.

De kommende kampe

Både U17 og U19 har et godt stykke tid til de atter skal i aktion, men fælles for dem begge er, at den næste modstander hedder FC Nordsjælland.

U17 møder den 9. september klokken 19:00 FC Nordsjælland på Farum Park, mens U19-holdet først skal møde dem den 12. september klokken 12:00. Denne kamp spilles også på Farum Park.