U17: Vejle slår FCK/KB med 3-1

Mens U19-holdet er i Frankrig, så spillede U17 juniorerne her til eftermiddag den anden kamp i årets U17 Drenge Liga. Modstanderen var Vejle, og resultatet blev en desværre et 3-1 nederlag på udebanen i det jyske.

Af Jan Eliassen

Klokken 1400 blev kampen fløjtet i gang, og hvor der inden kampen var håb om point mod Vejle, så viste det sig hurtigt, at det nok ikke blev i denne omgang, at FCK/KB’s juniorer fik årets første point.

Da der var spillet 45 minutter og der skulle serveres pause-te, da var stillingen nemlig ganske fortjent 3-0 til hjemmeholdet, og den føring kom aldrig nogensinde i fare. I anden halvleg tillod Vejle sig endda, ved stillingen 3-0, at brænde et straffespark. Keeper Lukas Scheel reddede i fin stil.

Cirka 20 minutter før tid scorede Mikael Vukicevic kampens sidste mål, hvilket gav en vis glæde i trænerstaben.

Efter kampen fik FCK.DK denne kommentar fra holdleder Jens Christiansen:

- Helt generelt, så spiller vi under niveau hele kampen, og Vejles sejr er fuld fortjent. Det var dog godt at Vukicevic fik reduceret, og skal vi tage noget positivt med fra kampen i dag, så må det være, at det kun kan blive bedre næste gang.

Næste gang U17-holdet skal i aktion er den 6. september hvor OB venter på udebane.