FCK/KB slår PSV med 2-1

U17 sluttede efteråret med et ærgerligt nederlag

Her i de sidste par dage har man vejrmæssigt kunne fornemme, at vinteren var på vej. Efter lørdagens 2-1 nederlag til Brøndby, så er der nu også dømt vinterpause for Henrik Mamsen U17-tropper.

Af Jan Eliassen

Juniorerne har i dette efterår haft problemer med at score, og det har i alt for mange kampe kostet point. FCK/KB havde blot scoret fire mål i de første 9 kampe, men fire mål i de seneste to kampe tydede på at der nu var kommet hul på bylden – desværre vandt Viborg med 3-2 og FC Midtjylland fik 2-2 i sidste weekend, endda efter at FCK/KB havde været foran med 2-0.

Da vinteren havde ramt Danmark, så var opvarmningen til dagens kamp lidt alternativ. Både spillere og trænere måtte nemlig lige starte med at rydde banen for sne, så kampstarten blev lige udsat cirka 30 minutter.

Inden kampen mod Brøndby var der tro på, at det kunne lade sig gøre at hive en sejr i land, og FCK/KB spillede også en rigtig god 1. halvleg, hvor Brøndby kun kom frem til chancer 3-4 gange. Desværre scorede Brøndby på deres to første chancer, og dermed far FCK/KB bagud med 2-0. FCK/KB’s Andreas Cornelius kom frem til tre store chancer, men fik ikke scoret. Det gjorde til gengæld drengespilleren Danny Anankwaa, der på en god stikning løb fra Brøndbys forsvar og sikkert reducerede til pausestillingen 2-1.

Anden halvleg var præget at frostgraderne, og intensiteten faldt en helt del – der var ikke meget tilbage hos spillerne udover kolde og forfrosne tæer, så hvor første halvleg var god, så var spillet efter pausen ikke specielt prangende hos nogen af de to hold.

En kold træner Henrik Mamsen sagde efter kampen til FCK.DK:

- Vi spiller en god første halvleg, men anden halvleg ikke er så god. Jeg føler at vi sagtens kunne have fået noget ud af den her kamp, og jeg synes vi havde fortjent en bedre skæbne. Efter vores gode første halvleg, så er det ærgerligt at vi ikke har et bedre udgangspunkt til anden halvleg, for det havde været fortjent hvis vi havde været foran. Med en sejr var vi gået forbi Brøndby IF i tabellen, men nu roder vi rundt nede i bunden – så alt i alt, så er det et ærgerligt nederlag, og et dumt resultat at tage med på juleferie.

Der går dog lidt tid før der er dømt rigtig juleferie, for de næste mange uger vil stadig byde på træning og en del træningskampe.