U-16: KB-Brøndby 2-2

KB's U-16 hold spillede ligesom deres ældre holdkammerater fra U-18, også kamp mod Brøndby IF, lørdag den 16. juni. Det var en kamp der med en sejr, kunne sende KB helt til tops i U-16 Ligaen. Opgøret endte dog 2-2 efter en forrygende fodboldkamp.

Starten af weekendens opgør blev lidt rodet, spillerne skulle lige vænne sig til den dyngvåde bane, samt at duellerne altid er lidt mere i højsædet når Brøndby er på besøg. Men stille og roligt overtog KB initiativet og Cagri Erdem, Haydar Said og Jonas Henriksen kombinerede ofte igennem i højresiden. Samtidig fik Mikael Vukicevic og Delphin Tshiembe styr på midtbanen.

Dette overtag resulterede også i en del små chancer hvor KB ofte manglede den sidste præcision for at komme til scoring. Heldigvis kom scoringen efter 24 minutter da Mikkel Knudstrup udnytter at Brøndbys målmand tøver og han smutter imellem, på et ellers mislykket indlæg fra Jonas Henriksen, og scorer til 1-0.

Straks fra anden halvleg overtager Brøndby den rolle som KB havde i første, det er dem der har initiativet og københavnerne virker for passive. Brøndby får lagt pres og på den våde bane fremtvinger de nogle frispark tæt på KB’s mål. På et af de frispark går bolden desværre over Mikkel Hasling, der indtil målet havde spillet meget overbevisende. Det resulterede i en scoring til Brøndby.

Målet fik KB til at vågne op og holdet pressede Brøndby igen. I det 62. minut går Morten Jørgensen igennem i venstre side og spiller Mikael Vukicevic, der scorer sikkert til 2-1.

Allerede 3 minutter senere modtager Haydar Said sit andet gule kort og KB må spille med 10 mand de sidste 15 minutter.

Med en mand i overtal presser Brøndby på for at udligne, men KB spiller godt og Brøndby er kun farlige ved standardsituationer. Det er også en sådan at Brøndby udnytter i kampens sidste minut hvor bolden bliver headet i mål til slutresultatet 2-2.

Alt i alt en flot U-16 kamp, med et retfærdigt resultat.

Startopstilling:

Mikkel Hasling
Haydar Said - Jesper Christiansen - Lasse Horn - Kristian Ellegaard
Cagri Erdem - Mikael Vukicevic - Delphin Tshiembe - Morten Jørgensen
Jonas Henriksen - Mikkel Knudstrup

Indskiftninger:
65 minut: Peter Olsen ind
72 minut: Theis Christensen ind
78 minut: Jannik Vestergaard ind

Mål:
24 minut: 1-0 Mikkel Knudstrup
47 minut: 1-1
62 minut: 2-1 Mikael Vukicevic