Truppen mod Brønshøj

Truppen mod Brønshøj

F.C. Københavns cheftræner, Ståle Solbakken, har udtaget sin trup til dagens træningskamp mod Brønshøj Boldklub. Truppen er et miks af de etablerede kræfter og flere helt unge talenter, som også fik spilletid i torsdagens 3-1 sejr mod Hvidovre IF.

Ved den lejlighed blev Rurik Gislason skånet, men han er indlemmet i truppen til dagens kamp og er fortrøstningsfuld i forhold til snart at komme tilbage i højeste gear.

- Jeg er helt sikkert på vej tilbage, og jeg glæder mig over igen at være en del af opstarten her op til sæsonstart, fortæller den islandske landsholdsspiller.

Også Nicolai Jørgensen stod over mod Hvidovre. Det gør han også mod Brønshøj, men offensivspilleren er ved at være klar til at træne med igen for fuld skrue efter at have døjet med en forstrækning i baglåret.

- Jeg har været med ude og træne lige så stille de sidste par dage, så det skrider fremad. Jeg regner med at kunne træne ordentligt med i starten af træningslejren, så jeg føler mig faktisk rimelig klar lige nu, siger Nicolai Jørgensen, der dermed slipper for at spille i de svære vilkår, som vejret byder spillerne i dag.

Netop det dårlige vejr ser Ståle Solbakken ikke som en forhindring i forhold til at få noget brugbart ud af dagens kamp.

- Drengene har været rigtig gode til at klø på og få så meget som muligt ud af de vanskelige forhold under træningen og i forrige kamp. Selvfølgelig opstår der tekniske fejl, når banen er, som baner jo er i Danmark om vinteren, det kan ikke undgås, siger Ståle Solbakken. 

Træningskampen mod Brønshøj fløjtes i gang klokken 14.30. Det er den sidste spillemæssige test, inden turen på tirsdag går til træningslejren i Algarve, hvor F.C. København deltager i træningsturneringen Atlantic Cup.

Husk, at vi live-tweeter fra træningskampen på vores Twitter-profil.  
Her kan du i øvrigt se og høre Ståle Solbakkens tanker omkring dagens træningskamp 

Den fulde trup til dagens træningskamp mod Brønshøj:

Johan Wiland
Kim Christensen
Pierre Bengtsson
Lars Jacobsen
Mads Aaquist
Christoffer Remmer 
Kris Stadsgaard
Mads Nordam
Olof Mellberg
Georg Margreitter
Claudemir Domingues
Mikkel Wohlgemuth
Thomas Delaney
Youssef Toutouh
Thomas Kristensen
Rurik Gislason
Christian Bolanos
Yones Felfel
Danny Amankwaa
Igor Vetokele
Pape Diouf
Fanendo Adi