Jordan Larsson

Truppen mod AGF

23 spillere er udtaget til truppen, der mandag kl. 13.30 spiller træningskamp mod AGF - og vores nye offensivspiller, Jordan Larsson, kan få sine første kampminutter i FCK-trøjen.

>> Du kan streame kampen på fck.dk

På skadelisten er Carlos Zeca, Nicolai Boilesen, Akinkunmi Amoo og Mamoudou Karamoko. Noah Sahsah, som har trænet fast med førsteholdstruppen i januar, er ude med en mindre skade, som dog ikke forhindrer ham i at tage med på træningslejren i Portugal.

Jacob Neestrup fortæller, at eftersom Kamil Grabara skal stå hele eller det meste af kampen, så træner Kalle Johnsson her til formiddag med Kim Christensen i stedet for at sidde på bænken i eftermiddag.

Truppen er herefter den samme som mod Hvidovre, bortset fra Andreas Dithmer er med i stedet for Kalle, og Jordan Larsson er med i stedet for Oscar Højlund.

1 Kamil Grabara
2 Kevin Diks
3 Denis Vavro
5 David Khocholava
6 Christian Sørensen
7 Viktor Claesson
8 Ísak Jóhannesson
9 Diogo Gonçalves
12 Lukas Lerager
14 Andreas Cornelius
15 Mohamed Daramy
18 Orri Óskarsson
19 Elias Jelert
22 Peter Ankersen
25 Jordan Larsson
27 Valdemar Lund
30 Hákon Arnar Haraldsson
33 Rasmus Falk
35 Marko Stamenic
36 William Clem
38 Aksel Halsgaard
40 Roony Bardghji
41 Andreas Dithmer


Kort om AGF
AGF har tidligere i januar været på træningslejr i Spanien, hvor de spillede 1-1 mod både DVTK fra Ungarn samt Vålerenga IF, og de skal på træningslejr igen næste weekend. Inden afrejsen slog de SønderjyskE 5-1.

Klubben har for nylig præsenteret to nye spillere, Peter Bjur fra Brøndby IF og Mikkel Duelund fra NEC Nijmegen. Desuden har de sagt farvel til Sebastian Grønning, der er skiftet til OFI Kreta.

Vi har ikke spillet så mange træningskampe mod AGF, men leder man længe nok i arkiverne, så støder man på en kamp i Grenå den 12. juli 1997, hvor vi vandt 4-1 på mål af David Nielsen (2), Todi Jónsson og Clement Cliford.

De senere år har vi mødtes to gange - først i Portugal i februar 2020, hvor AGF vandt 1-0 på et mål i tillægstiden af Mustafa Amini, og senest på Nummer 10 i januar 2021, hvor det stod 2-1 efter 2 x 45 minutter, hvorefter vi - 11 mod 10 - scorede yderligere fire gange i 3. halvleg.