Træningskampene - halvvejs...

Nu har F.C. København spillet godt halvdelen af sommerens træningskampe, så det må være tid til et overblik:

Mandag 26. juni: Helsingborg – F.C. København

Kampen endte 3-3 efter føring til København ved pausen på 3-0 - målscorere for os var David Nielsen (2) og Harald Brattbakk.

Fredag 30. juni kl. 19.00: Fåborg – F.C. København

Opvisningskampen mod det udvalgte sydfynske hold endte hele 8-1 til København. Clement Cliford og David Nielsen scorede tre mål hver - de sidste to blev sat ind af Mads Kjøller Westh og Thomas Rytter i øsende regn.

Lørdag 1. juli kl. 15.30: Rudkøbing – F.C. København

Dagen efter var der en ny opvisningskamp, som også blev vundet i opvisningsstil: 5-0. David Nielsen scorede et enkelt mål, og Harald Brattbakk tog sig af de fire andre.

Lørdag 8. juli kl. 15.00: Skjold Birkerød - F.C. København

Kampen blev hastigt arrangeret, og det man kunne kalde B-kæden - de spillere, der normalt ikke vil være faste i holdopstillingen - stillede op, suppleret med Mio og Zuma. Det blev en 2-1-sejr, sikret i sidste minut af Clement Cliford. Mads Kjøller Westh havde udlignet Birkerøds føring i begyndelsen af anden halvleg.

Onsdag 12. juli kl. 19.00: F.C. København – Celtic

Sommerens Umbro-kamp står mod skotske Celtic, og spilles i Parken.

Bemærk, at der ikke er billetter i forsalg til kampen mod Celtic. Der betales ved indgangen som til en almindelig ligakamp. Entréen er kr. 80 for voksne og kr. 40 for børn.

Celtics fans er placeret på A9/A10 - her er enhedsprisen kr. 80.

Lørdag 15. juli kl. 15.00: Viktoria – F.C. København

Kampen står på Tingbjerg Idrætspark, og er i anledning af Viktorias jubilæum.

Tirsdag 18. juli kl. 19.00: F.C. København – West Bromwich Albion