Træning på første klasse

Tirsdag aften trænede de danske mestre på Amsterdam ArenA. For to spillere, André Bergdølmo og Jesper Grønkjær, var det et kærkomment gensyn med deres gamle hjemmebane. Traditionen tro blev der også tid til interviews med den forholdsvis store gruppe pressefolk, der var mødt op på det imponerende stadion.

 

For Amsterdam ArenA er et stadion i første klasse. Med plads til over 50.000 tilskuere, skydetag og de bedste forhold for både fans, spillere, presse og andre godtfolk, kan man ikke ønske sig mere.

 

Jesper Grønkjær var – som altid – er ombejlet herre, og kunne berette følgende om sin skadessituation:

 

- Nu bliver jeg testet her i aften og så må vi se hvordan lysken reagerer. Men uanset hvad så går der ikke mange dage før jeg er helt klar igen, så må vi bare håbe det bliver i dag eller i morgen, sagde Grønkjær til FCK.DK.

 

I de seneste dage har der været talt meget om onsdagens taktiske formation. Pressen fik dog ikke mulighed for at overvære denne del af træningen, da den blev lukket for både offentlighed og medierne. Om Ståle vælger at lave om på sin 4-4-2 kan vi heller ikke afsløre, men det kan konstateres at Byens Hold med sikkerhed har flere strenge at spille på mod AFC Ajax onsdag aften.

 

Med hensyn til selve kampen kunne cheftræneren komme med følgende forventninger:

 

- Vi må ikke bilde os selv ind at vi bliver spilstyrende ligesom i PARKEN. Dødbolde bliver som altid vigtige. Vi ved også at Ajax ikke kommer til at stå og trille bolden rundt – de vil vise noget foran deres eget publikum så de kommer helt sikkert blæsende, sagde en koncentreret Solbakken.

 

Michael Gravgaard kunne supplere op:

 

- Vi må også håbe de undervurderer os lidt. Det vil jo ikke være første gang der er sket overraskelser i fodbold, hvis vi går hen og slår dem i morgen. Men vi skal være klar fra start – og til slut, sluttede den stærke forsvarsspiller presseseancen på Amsterdam ArenA.

 

FCK.DK var også tilstede med en fotograf og fik følgende billeder fra aftenens træning:

 

Oppe på øvre tribune kommer FCK-fansene til at husere...

 

Sådan holder man luftcirkulationen i gang i Amsterdam ArenA...

 

Ståle taler med pressen...

 

Hey Brede!, stik os lige bolden...

 

Holdet varmer op...

 

Et imponerende stadion...