Træn med
F.C. København

I F.C. København arbejder vi dagligt på at uddanne de bedste spillere i landet, og nu har du igen chancen for at træne med F.C. København – både i det daglige og i weekender & ferier.

Træn med F.C. København
Under Træn med F.C. København tilbyder vi både camps og ugentlig træning for alle spillere i årgangene; U8 til U13. Igen i år kan du komme på FCK Camps løbende henover året - og i år til en lavere pris end normalt. Derudover tilbyder vi som noget nyt også 'FCK Træning", som er et supplement til træningen i egen fodboldklub med fokus på træning af basistekniske færdigheder.

Det er din mulighed for at blive trænet af F.C. Københavns erfarne trænere og efter samme træningsprincipper og øvelser, som har bragt tidligere spillere til de største internationale ligaer i Europa, herunder Premier League, La Liga, Serie A, Bundesligaen mv.

Træning i FCK Træningscenter
”Med FCK Træning vil vi gerne kunne tilbyde alle spillere - uanset hvor de spiller og på hvilket niveau - muligheden for at træne med os en til flere gange om ugen i vores træningscenter i GVI. GVI er det første træningscenter, og vi har en ambition om at åbne flere efter sommeren 2020. Vi håber at mange spillere vil tage godt imod tilbuddet, og vi glæder os til at træne med endnu flere børn for at hjælpe dem med at fastholde begejstringen for fodbold,” fortæller Nick Sigby-Hansen, Projektleder for Bold i Byen i F.C. København.

Hvad er 'FCK Camp' og 'FCK Træning'?

  • FCK CAMP er træning i længere perioder, typisk i ferier og weekender, hvor du i et intensiv forløb får styrket dine generelle fodboldmæssige kompetencer.
  • FCK TRÆNING er ét ugentligt supplement til træningen i egen fodboldklub, hvor du primært træner dine basistekniske færdigheder.

>>> Læs mere om FCK Camp og FCK Træning her

>>> Book din FCK Camp eller Træning allerede nu