Toutouh: Varmen ikke en undskyldning

Toutouh: Vi skal have førstepladsen tilbage

- Vi har gjort det godt på hjemmebane, og det vil vi gerne fortsætte med, og så skal vi have førstepladsen tilbage fra Brøndby! Så det handler som altid om at være klar fra start og få tempo i vores spil og så selvfølgelig ikke undervurdere OB, som garanteret vil give alt hvad de har, siger Youssef Toutouh forud for lørdagens opgør mod OB.

Fynboerne var i aktion onsdag aften, hvor de vandt 4-0 ude over Vejle i DBU Pokalen, og derfor er de med, når der fredag trækkes lod til 3. runde, hvor vi også træder ind i turneringen.

Youssef har selv nydt et par ekstra fridags i landskamppausen, som dog også bød på en enkelt reserveliga-kamp for hans vedkommende:

- Sidste uge havde vi fri fredag-søndag, og det var dejligt at få set mere til venner og familie og slappet lidt af. Ikke kun for fysikken, men også for hovedet og det mentale. Men det var også godt at få lidt kamp i benene i reserveligaen i tirsdags, hvor fik spillet en god gang fodbold mod Nordsjælland. Men nu er vi klar til at give fansene en god oplevelse på lørdag, siger Youssef Toutouh.

Youssef er sammen med Zanka den eneste, der har været på banen i alle vores kampe i denne sæson. Derudover har han tre gange før være med, når vi har mødt OB i Telia Parken, og i de kampe har vi i alt scoret ti gange.