FCK-fans på fanmarch gennem København

Tilskuerinfo om Pokalfinalen

Torsdag den 18. maj spiller vi Pokalfinale i Parken, og selvom det er en arena, vi sammen er vant til at ses i, så er forholdene en smule anderledes denne gang, da Parken denne gang er neutralt stadion med DBU som arrangør.

Derfor har vi samlet de praktiske informationer til FCK-fans her.

Fanzone i Fælledparken
FCK-fans har fanzone i Fælledparken i området nærmest Trianglen, jf. kortet nedenfor.

Fanzonen åbner kl. 12.00, og vi har blandt andet en stor familiezone, musik, foodtrucks fra vores samarbejdspartner Nuento, siddeområde og barer. Fanzonen er ikke åben efter kampen.

Fanshoppen har også en bod i Fanzonen, da selve butikken på Øster Alle er lukket på torsdag (fordi den ligger i AaB's fanområde).

Bemærk at der kun adgang fra Fanzonen til/fra Trianglen. Det vil sige, at når du skal fra Fanzonen til Parken, skal du ud til Trianglen og op ad Øster Alle. Stien inde i Fælledparken, der går parallelt med Øster Alle, er spærret for at undgå sammenblanding med AaB's fans på Øster Alle.

Hvis du ikke kommer fra Fanzonen
Vi anbefaler, at du ankommer via Øster Alle fra Trianglen-enden, men FCK-fans har også adgang fra Gunnar Nu Hansens Plads og til venstre ad "brandvejen" bag Østerbro Stadion til vores tribuneafsnit. Samme vej kan benyttes efter kampen.

Fanmarch fra Kongens Nytorv
F.C. Københavns Fanklub arrangerer også fanmarch fra Konges Nytorv. Der er mødetid kl. 11.00 og afgang mod Parken kl. 13.50. Læs mere på Fanklubbens Facebook-side her.

Åbningstider
Alle tribuneafsnit åbner kl. 15.00.

Wolt
Boderne er åbne med det sædvanlige sortiment på de forskellige tribuner - og du kan også bestille mad fra Wolt ligesom til FCK-hjemmekampe, dvs til alle tribuner minus Nedre A.

Kundeservice
DBU har en informationsbod bag B-tribunen til FCK-fans, og AaB-fans benytter det normale billetkontor på hjørnet af Per Henrik Lings Alle.

Kom i god tid
Uanset hvilken vej du benytter, så anbefaler vi at komme i god tid.

Pokalfinale 2023 oversigtskort