Tilbage på rette spor?

Torsdagens Royal League-kamp mod IFK Göteborg viste et FCK-hold, der leverede en stabil indsats over samtlige 90 minutter. Samtidig blev der ikke scoret mod Byens Hold, hvilket har vist sig at være en sjældenhed i denne efterårssæson.

Spørgsmålet er om holdet er tilbage på rette spor. Tidligere i sæsonen har der også været fremskridt at spore i nogle kampe hvorefter holdet, klubben og fans har fået en kold klud i hovedet med et nederlag i den efterfølgende kamp.

Sibusiso Zuma er tilbage igen efter en skade. Til gengæld må Byens Hold undvære midtbaneslideren Tobias Linderoth i søndagens kamp mod Herfølge da han har karantæne. Álvaro Santos er endnu ikke klar, men de offensive takter man specielt så i mod AGF gør, at det ser lovende ud alligevel.

Fight
Kampene mod Herfølge - specielt i Herfølge - har oftest været kendetegnet ved hård fight. Specielt på denne tid af året, hvor banerne bliver lidt hårdere og det polerede spil kan være svært at få til at køre optimalt. Herfølge har det med altid at drille F.C. København, og i Herfølge ender det altid meget tæt.

Derfor skal holdet søndag eftermiddag bevise, at man både kan tage det solide defensive spil fra kampen mod Göteborg med, samt fighte 100 procent, og sidst men ikke mindst - score på chancerne.

Det bliver tæt i Herfølge - uden tvivl.