Tilbage på heden

Endnu engang vender F.C. København tilbage til den jyske hede hvor FC Midtjylland byder op til dans på Ikast Stadion. F.C. København er snart hjemmevandt i Ikast med de mange besøg i de sidste par år.

Som Hans Backe ligger heller ikke fck.dk stor fokus på modstanderen men vi koncentrerer os hellere på Byens Hold som skal prøve og hente sæsonens tredje sejr i træk.

De første 45 minutter i de fire kampe som FCK har spillet indtil videre har ikke just været imponerende - faktisk er vi endnu ikke gået til pause med en føring. Vi har til gengæld vist en fantastisk moral i alle fire kampe hvor vi har været bagud, og det er en kvalitet som holdet skal holde fast i.

Hans Backes tropper tror nemlig ikke på nederlag - og hvem kan klandre dem for det, da sidste nederlag i SAS Ligaen fandt sted i 2001!. Holdet har vist en utrolig stabilitet og pointhøsten har været fantastisk. Det giver også håb for point på Ikast Stadion.

Urmas tilbage på kendte græsgange
For FCKs venstre back, Urmas Rooba, bliver det et gensyn med sin danske hjemmebane i et par år. Urmas står overfor sin gamle holdkammerater og vil gøre alt for at vise sit værd for Byens Hold. Det er altid spændende at følge spillere i aktion for deres gamle klubber og dette gensyn bliver ikke anderledes.

Urmas Rooba debuterede for F.C. København imod Lokomotivi Tbilisi. Urmas var ikke selv synderlig tilfreds med sin præstation, men man skal også lige huske, at manden har været væk fra topfodbold i et par måneder?og mon ikke de sort-røde trøjer hiver esteren op i et ekstra gear??

Førstepladsen i sigte
Med en sejr i Ikast kan FCK meget vel bevæge sig op på førstepladsen - en plads som klubben ikke har været alene på i over ét år. Det bør give spillerne ekstra blod på tanden.

Som tidligere skrevet har de første 45 minutter ikke været prangende. Tempoet har været lavt og spillet langt fra optimalt. Hvilken grund der ligger for dette skal være usagt, men Hans Backe er helt sikkert opmærksom på dette, og mon ikke vi ser et FCK-hold der er 100% tændt fra start af??

Vi kan sidde her og gætte og spekulere, men faktum er først klart søndag aften. Kom og vær med på Ikast Stadion - Byens Hold har brug for al den støtte det kan få!