Three Star Edition whisky fra Copenhagen Distillery

Alkohol skal nydes i moderate mængder og med omtanke. Og kun af personer, der er fyldt 18 år.

I dag markerer vi sammen med Copenhagen Distillery en særlig milepæl i vores partnerskab med lanceringen af Three Star Edition whisky. Denne whisky er en hyldest til byen, de tre stjerner vi bære over logoet og den fælles passion, der har drevet dette samarbejde i nu tre år.

Three Star Edition er en autentisk og kraftfuld whisky, lagret på ungarske egetræsfade i tre år - siden starten af partnerskabet mellem Copenhagen Distillery og F.C. København.

Høj kvalitet skabt af københavnsk håndværk 

Gæret, destilleret og lagret i hjertet af København. Hvert trin i den traditionelle produktion er omhyggeligt gentænkt og optimeret for at udtrykke Copenhagen Distillerys særegne vision. Hvert element af single malt whisky er blevet redefineret og intensiveret. Dristigt tilfører de moderne videnskablig præcision til whiskyens rige historie, der knytter bånd mellem kultur, lidenskab og håndværk.

Fremstillet af dansk økologisk bygmalt med en kompleks smagsprofil

Whiskyen byder på en kompleks smagsprofil med noter af moden stenfrugt, dyb molasse, krydret hvid peber og aromatiske nelliker. Det ungarske egetræ tilfører en fin balance af taniner og nuancer af grønne mandler, hvilket giver en fuldendt og harmonisk smagsoplevelse.

Fremstillet af dansk økologisk bygmalt, er Three Star Edition ikke kun et produkt af højeste kvalitet, men også et udtryk for kærlighed, passion og tålmodighed – nøjagtig som de tre stjerner, der har inspireret den.

Særlig produktion begrænset til 300 flasker

Whisky entusiaster og F.C. Københavnere kan nu sikre sig deres eget eksemplar af Three Star Edition whiskyen, og dermed et stykke københavnsk håndværk, skabt som en hyldest til F.C. København. Den særlige produktion er begrænset til kun 300 flasker og prisen er 1.992 kr. 

>>> Læs mere og køb dit eksemplar her 

Copenhagen Distillery

Om Copenhagen Distillery

Copenhagen Distillery er et prisvindende destilleri beliggende på Kløvermarken i København. Det er drevet af af en række eksperter indenfor spiritus, cocktails og events. De brænder alle for at levere den bedst mulige oplevelse fra åbning af en flaske til nydelsen af en lækker cocktail i et godt selskab.

Copenhagen Distillery har været i gang siden 2014 og stræber konstant efter at finde råvarer, udvikle smage af højeste kvalitet. Alt er 100% økologisk og produceret mest muligt ansvarligt og bæredygtigt.