William Bøving

Thorup: Vi var dominerende i dag

"Jeg synes, vi var dominerende i dag, og det var især dejligt at se, hvordan spillerne håndterede det efter den lange rejse, hvor vi først kom hjem fredag eftermiddag," sagde Jess Thorup efter 2-0-sejren over SønderjyskE.

Vi har vækket København
"Og så er det bare fedt, at vi har fået vækket København! Der kommer 17-18.000 tilskuere en søndag eftermiddag mod SønderjyskE, og de bliver godt underholdt igen og får den sejr, vi alle gerne ville have."

"Selvfølgelig vil man som cheftræner altid gerne se flere mål, og vi kunne også have holdt spillet længere fremme i slutningen af kampen, men jeg vil stadig give en stor cadeau til drengene for præstationen. Vi får i sidste ende en velfortjent sejr, som er vores fjerde i træk i Superligaen efter den lidt ujævne sæsonstart."

Daramy virkelig på højt niveau
Mohamed Daramy var igen det store samtaleemne i mixed zone, og han leverede da også endnu en stor præstation i dag, selv om der nu pågår forhandlinger med AFC Ajax.

"Jeg kunne også nævne flere andre, også unge spiller, der gør det rigtig godt, men måske på mindre iøjnefaldende positioner," skyndte Thorup sig at pointere.

"Når det er sagt, så leverer Mo virkelig på et højt niveau, og han har jo arbejdet på at holde det i meget længere perioder ad gangen, og samtidig tager han også del i det defensive arbejde. Og han er jo ikke solgt endnu, men jeg kan da godt forstå, at der er bud efter ham."

Vi har en plan B
"Det er jo risikoen, når vi over en længere periode præsterer så godt som vi gør, så det vil da undre mig, hvis ikke der er flere spillere, som er i søgelyset hos andre klubber. Men vi har selvfølgelig en plan B, så vi kan hente nye spillere ind, for selv om vi har masser af talent både på i truppen og starter f.eks. med fire fra egne rækker i dag, og der er endda flere på vej fra talentafdelingen, men unge spillere som Bøving og Højlund har også brug for erfarne folk at støtte sig til."

"Især når vi forhåbentlig skal spille to kampe om ugen i efteråret, men lad os nu lige se, hvordan det går på torsdag. Vi har et godt udgangspunkt, men det er et rutineret hold, så vi kan absolut ikke tage let på opgaven," sluttede Jess Thorup.