Jess Thorup

Thorup: Vi sendte et statement

"Vi sendte virkelig et statement til fodbold-Danmark i dag om, at vi mener det her alvorligt," sagde Jess Thorup efter holdets ottende sejr i træk og den syvende i træk med clean sheet.

"Vi forsvarede og udbyggede vores førerposition med en stærk præstation i en fantastisk kulisse, som vores fans skabte igen i dag, og det var dejligt at kunne betale tilbage med endnu en sejr."

"Med sejren over de nærmeste forfølgere står vi selvfølgelig i en endnu bedre position til mesterskabet, men vi bliver ved med kun at se én kamp frem ad gangen. Der er stadig 24 point at spille om, så det er ikke afgjort endnu. Men selvfølgelig er vi både glade og stolte over, at vi har bragt os i den her position."

Man siger, at mesterskaber ofte vindes af defensiven, og vi så igen i dag, at hele holdet sætter en stor ære i at holde nullet. Der bliver virkelig kæmpet for hver en meter på hele banen, og så har vi også en fantastisk målmand, der reddede os til sidst, da de fik havde vel nok største chance i kampen."

"Men det er en holdpræstation, der har bragt os hertil, og ikke kun af holdet i dag, men af hele den brede og stærke trup, som vi igen i dag havde stor gavn af."

"Jeg har sagt til spillerne, at de skal nyde aftenens sejr og det forspring, vi nu har skabt, men vi har en vigtig kamp igen i torsdag, og så er der Derby allerede næste mandag, så der er meget at se frem til i den kommende tid," slutter Jess Thorup.