Jess Thorup

Thorup: Tryghed i fundamentet

”Vi havde talt om, at det var vigtigt at finde tilbage til det momentum, som vi havde før landsholdspausen, men vi vidste også, at Randers har været godt kørende denne sæson, og at det er et svært sted at spille.”

"På den baggrund er jeg meget tilfreds med, at vi både vinder og holder et clean sheet. Vi tog teten i starten og kom hurtigt foran, men siden overlod vi for meget initiativ til Randers."

"Men selv om vi i perioder blev presset tilbage, så holdt vi hovedet koldt og gik ikke i panik, bare fordi vi skulle forsvare os i længere tid, end vi selv ville. På den måde har vi fundet tryghed i det fundament, som vi har bygget op gennem kæderne.”

"Vi kan og skal dog stadig blive bedre til at forsvare os, men vi holdt dem fra store chancer gennem hele kampen, og derfor er jeg som sagt rigtig godt tilfreds med den her første kamp efter pausen, hvor vi kun har haft en enkelt træning med hele truppen i går.”

"Jeg er især også imponeret over, at vi kan komme herover og spille som vi gør med så mange unge spillere, og det var for eksempel dejligt at se William Bøving score sit første Superligamål."

"Han skal jo ikke ses som Daramys afløser, for han styrker ligger nogle helt andre steder. Men vi har givet ham meget spilletid i efteråret, og den tillid har han levet op til, og han kom jo også hjem med ekstra selvtillid fra turen med U21-landsholdet, hvor han blev matchvinder."

"Ligesom Bøving og flere andre har måttet ”spille sig i form” via kampe, så var det også vigtigt at Ísak fik sine første minutter på banen i dag, så han hurtigt kan komme ind i relationerne med de andre og måden vi spiller på. Det løste han fint i dag."

"Sidst men ikke mindst står jeg her bagefter og er ikke kun stolt over spillernes præstation, men også over det store fremmøde fra vores fans. Derfor er jeg også glad for, at vi kan levere på banen og også gøre dem stolte, for vi har virkelig gang i noget stort og spændende i København."

"Nu venter der en ny svær udekamp torsdag i Bratislava, men jeg kan godt forstå, at alle fans allerede glæder sig til det store topbrag mod Midtjylland i Parken næste søndag. Det bliver fantastisk at gå ind i en forhåbentlig helt fyldt Parken og spille i sådan en kulisse!" sluttede en veltilfreds cheftræner, der kunne se tilbage på løvernes ottende sejr i træk i ind- og udland.