Jubel efter scoring

Thorup: Ikke det vi havde forventet

Cheftræner Jess Thorup vil altid helst tale om sit eget holds præstation, men vi er nødt til at sætte dagens træningskamp i perspektiv, for 7-0 over Conference League-finalisterne lyder jo vanvittigt:

”Ja, det lyder voldsomt, og det var heller ikke den kamp, vi havde håbet på og havde brug for, og Feyenoord-holdet havde helt sikkert ikke den kvalitet, som vi havde aftalt,” sagde Thorup.

”Men når det er sagt, så gjorde vi vores del af arbejdet, som vi skulle, og der er da også flere positive ting at tage med, selv om det mere havde karakter af et træningspas end en egentlig træningskamp.”

”Vi leverede især en rigtig fin første halvleg, hvor jeg så mange af de spilmønstre, som vi gerne vil videreføre og udvikle fra sidste sæson, og det er jo altid dejligt at score mange mål. Sejre giver selvtillid, men vi må ikke overdrive betydningen af den her kamp til falsk selvtillid.”

”Der var også fine rammer om kampen på en god bane og med mange tilskuere, der skabte lidt stemning, der mindede om en rigtig kamp. Men som sagt, vi havde håbet at blive matchet på øverste hylde inden for europæisk fodbold, og det blev vi ikke.”

”I morgen er vi klar til at arbejde videre på træningsbanen, og vi har heldigvis stadig en uge mere hernede, og vi får forhåbentlig meget bedre modstand næste lørdag mod Club Brugge. Herefter er der endnu en uge til sæsonpremieren, hvor alle forhåbentlig er, hvor de skal være.”

”I dag så vi bort nogle, der endnu ikke er helt klar, men Babacar og Zeca er på vej tilbage. Med hensyn til Zeca har vi aftalt med sundhedssektoren, at han træner fuldt med, men at han ikke skal spille kamp hernede, men først når vi skal i gang med reservekampe.”

”Desværre har Amoo fået en forstrækning, som vi håber ikke er alt for slem, men ellers ser det fint ud hernede,” sluttede Jess Thorup.