Jess Thorup

Thorup: Godt tilfreds efter 3-1 over Lyngby

Det var en bagende varm eftermiddag på Nummer 10, da vi for sidste gang trak i en Carlsbergtrøje for at spille sommerens anden testkamp mod Lyngby.

Men varmen afholdt ikke spillerne fra at gå ud og levere en solid og energisk indsats, som glædede cheftræner Jess Thorup:

"Jeg så et hold med en klart opadgående kurve i forhold til Hvidovre-kampen," sagde Thorup.

"Der var virkelig intensitet og aggressivitet i vores måde at spille på, og vi viste det offensive mindset, som vi gerne vil og var modige i mange af de ting, vi gjorde."

"Vi har de seneste dage øvet opbygningsspil og at tage kontrollen på bolden, det så også rigtig fint ud, og vi fik presset Lyngby rigtig langt tilbage og spillede det meste af kampen på deres halvdel."

"Selv om vi scorer tre fine mål, kan man spørge sig selv, om vi ikke kunne have skabt flere chancer, og det kunne vi nok godt. Men alt i alt var jeg glad for at se, at der var klar fremgang fra sidst."

"Især også fordi mange af spillerne var presset på fysikken, for vi har trænet stenhårdt her i opstarten, men mange formåede stadig at spille 45 eller 60 minutter på et godt niveau. Og så kommer de unge ind og gør det også godt og holder trykket på Lyngby kampen igennem."

Tidligere på dagen blev det meldt ud, at Zeca er testet positiv for Covid-19, og i forvejen mangler vi EURO2020-spillerne, men det bruger Thorup ikke sin energi på.

"Jeg ved godt, at det optager fans og medier, og det er kun naturligt, at man diskuterer alle de her ting, men det er ikke dér mit fokus er. Vi er dem vi er lige nu, og det er min opgave at få det bedst mulige ud af det," siger Thorup.

Det arbejde fortsætter nu i Østrig, hvor truppen flyver ned på torsdag, og så venter der en række træningspas samt tre træningskampe mod CSKA Moskva, SV Horn og Rapid Wien.