Jess Thorup

Thorup: Forventer en lige kamp, der lever lige til det sidste

”Vi har haft en god tur herned, og vi har taget 24 spillere med, så en skal sorteres fra til kampen i morgen. Og fra den normale trup, mangler vi kun Boilesen,” sagde Thorup i forbindelse med aftenens træning på stadion i Trabzonspor.

”Både Khocholava og Daramy er altså med, og de reagerede godt på den træning, vi havde i går, men nu skal vi lige se, hvordan det går i aften, og om der kommer en reaktion bagefter. Men foreløbig ser det ud til, at begge kan spille, enten fra start eller i løbet af kampen.”

Her til aften var det tomt og stille på det ca. fem år gamle stadion, men det bliver en helt anden oplevelse i morgen aften, når Trabzonspor-fansene fylder tribunerne.

”Vores fans leverede en helt forrygende opbakning i Parken i den første kamp, og det vil deres fans selvfølgelig også gøre hernede. Men vi har mange erfarne spillere, der har prøvet meget forskelligt, så det er bare en ekstra motivation at skulle ud og spille en vigtig kamp i en masse larm og atmosfære.”

”Man kan sige, at vi har spillet 1. halvleg i København og givet os selv et godt udgangspunkt, men vi ved også at det stadig er helt åbent. Det bliver nok en ret lige kamp, som kommer til at leve helt hen mod slutningen, så det gælder om at tage de momenter, der er i kampen til sin fordel.

”Der vil være perioder, hvor vi kommer under pres, og det er vi klar til at acceptere, men også perioder, hvor vi får plads, og det skal vi udnytte og skabe de chancer, der skal til. Så vi er ikke taget herned for at forsvare, selv om vi fører 2-1 efter den første kamp.”

”Det er ny kamp, som vi skal prøve at se, om vi kan vinde.”

”Begge hold kender jo hinanden rigtig godt, både fra scouting og fra det første opgør, så det er jo altid lidt et skakspil, hvor det gælder om at være et par træk foran, som man kan bruge enten i starten af kampen eller i løbet af kampen.”

”Derfor arbejder vi også med rigtig mange scenarier, for der kan ske så meget i løbet af en kamp, som man er nødt til at forholde sig til. Men vi ved også, hvor meget der er på spil for begge klubber, så det skal nok blive en højintens og dramatisk kamp, som kan ende med at gå i både forlænget spilletid og straffespark. Alt det søger vi selvfølgelig at tage højde for så godt vi kan,” slutter Jess Thorup.