William Bøving

Thorup: Fin 2. halvleg, men bliver aldrig tilfreds med uafgjort

”Vi skabte ikke nok før pausen, hvor de samtidig blev farligt på flere omstillinger, fordi vi gav for meget væk og ikke stod godt nok i det defensive, men vi fik snakket godt om det i pausen og rettet på nogle ting,” sagde Jess Thorup.

”Jeg er til gengæld fint tilfreds med det meste af 2. halvleg, hvor vi lægger godt pres på dem, men det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke fik sejren. Man håber jo altid, når man får et straffe, men vi ved også, at bolden først skal sparkes i mål.”

”Jeg synes, vi fortjente sejren, og jeg bliver i hvert fald aldrig tilfreds med uafgjort.”

”Den nye konstellation på midten fungerede fornuftigt, og Isak spiller en fremragende kamp, selv om han også får et tidligt gult kort i kampen. Men vi har mange nye rundt om på positionerne, og vi ved, at det altid tager tid at bygge nye relationer.”

”Vi må tage det positive med fra 2. halvleg i dag, for vi har en vigtig uge foran os med PAOK-kampen på torsdag og et Derby på søndag.”

”Om Victor og Stage når at blive klar, det er endnu for tidligt at sige. Det er selvfølgelig ærgerligt, at Victor kom hjem fra U21-landsholdsturen med en skade, og Stage forsøgte at træne på nedsat kraft de seneste dage, men måtte opgive at blive klar. Derfor tog vi Elias Jelert med i sidste øjeblik,” sluttede Thorup.