Billetter

Status på billetter og sæsonkort

I dagens podcast om den aktuelle situation i klubben giver kommunikationschef Jes Mortensen blandt andet en status på billetter, sæsonkort og abonnementer.

“Det er en vanvittig kompliceret situation, vi står i, det tror jeg alle kan se. Uanset hvilken branche man er i, så er det utrolig svært at overskue konsekvenserne af det her, og hvor det ender henne," fortæller Jes Mortensen.

Billetter i enkeltsalg
"Hvis de næste kampe også bliver spillet uden tilskuere, så refunderer vi selvfølgelig enkeltbilletter, ligesom vi har gjort til Horsenskampen."

"Hvis kampene spilles med tilskuere, så gælder de billetter man har købt stadig, men man kan også få dem refunderet, hvis det ikke passer i ens kalender. Det skal alle billetkøbere nok få besked om, og det gælder jo primært Basaksehir- og Randers-kampene."

Sæsonkort og abonnement
"I forhold til sæsonkort og abonnement har vi valgt at sparke det til hjørne lige nu, fordi vi ærlig talt ikke ved, hvor mange kampe det her kommer til at berøre, og derfor er det rigtig svært at finde en løsning, der giver mening på nuværende tidspunkt."

"Det er jo kun den her ene kamp mod Horsens, vi har haft, der reelt er spillet uden tilskuere. Men for det første ved vi ikke, om resten af kampene overhovedet bliver spillet, og vi ved ikke, om det bliver med eller uden tilskuere, og hvornår det bliver. Så det er ganske enkelt og helt ærligt næsten umuligt for os at vurdere lige nu hvad den rigtige løsning er."

"Derfor håber vi, at folk har tålmodighed og forståelse for, at vi står i en vanskelig situation. Vi har også løbende dialog med andre klubber i Danmark, med Divisionsforeningen og med klubber i udlandet, om hvordan vi håndterer den her situation bedst. For det er jo hele fodboldbranchen i Europa, der står med den her udfordring."

"Der er utrolig mange scenarier, og vi ser allesammen lige tiden an i forhold til, hvor langt det her rækker, før vi kan sætte et punktum og drage nogle konklusioner."


>> Hør hele podcasten her