Statistik vs Hvidovre IF

Kampe mod Hvidovre IF:
5 kampe (5 sejre, en af dem efter forlænget spilletid). Målscore 10-2

To af de fem kampe har været i DBU Pokalen, den første af dem i 1993 blev vundet med 4-0 på mål af Lars Højer Nielsen (2, et på straffe), Michael Johansen og Mark Strudal. Den anden pokalkamp var mere tæt, dels fordi Hvidovre førte 1-0 frem til det 85. minut, hvor Bjarne Goldbæk fik udlignet, men også fordi 2-1 sejren først blev en realitet efter forlænget spilletid. Lars Højer Nielsen blev matchvinder i det 114. minut.

Målscorerne
Eftersom F.C. København og Hvidovre IF ikke har mødt hinanden i turneringsregi siden 1997, så siger det næsten sig selv, at ingen af spillerne i den nuværende trup har scoret mod Hvidovre.

Topscorer for F.C. København mod Hvidovre IF er Lars Højer Nielsen med tre træffere efterfulgt af Bjarne Goldbæk med to mål. Derudover har Mark Strudal, Michael Johansen, Martin Johansen, Mate Sestan og Henrik Larsen alle scoret et enkelt mål mod Hvidovre IF.

Hvidovre har scoret to mål mod F.C. København, og her er det værd at bemærke – og måske trænerteamet bør gøre en note – at Hvidovre åbenbart er allerfarligst i det 45. minut, idet begge Hvidovres mål mod Løverne er scoret i dette minuttal. De to mål er scoret af Jeppe Tengbjerg og Carsten Hallum.

Straffespark mod Hvidovre IF
F.C. København har fået tildelt to straffespark mod Hvidovre IF, og har scoret på begge forsøg. Lars Højer Nielsen scorede i 1993 i 4-0 sejren i DBU Pokalen og i marts 1997 bragte Martin Johansen Byens Hold på sejrskurs, da han efter 18 minutter sendte et straffespark i mål. Kampen endte 2-0.

F.C. København på datoen 25. september
Det er 4. gang F.C. København spiller fodbold på datoen 25. september. De fire kampe er endt med tre sejre og et enkelt nederlag, og en af kampene var pudsigt nok pokalkampen mod Hvidovre IF i 1996, den kamp hvor Lars Højer Nielsen sikrede F.C. København sejren i den forlængede spilletid.