22 kampe (14 sejre, 3 uafgjorte, 5 nederlag). Målscore: 37-16
heraf 10 udekampe (5 sejre, 2 uafgjorte, 3 nederlag). Målscore: 14-7

Samtlige kampe mod Randers FC har været i Superligaen.

Sæsonen første kamp mod Randers FC
4. august 2013, F.C. København 1-3 Randers FC (Superliga)
1-0 Thomas Delaney (24. minut), 1-1 Ronnie Schwartz (36. minut), 1-2 Jonas Borring (75. minut), 1-3 Nicolai Brock-Madsen (79. minut)
12.956 tilskuere i PARKEN

Største sejr over Randers FC
20. marts 2005, F.C. København 4-0 Randers FC (Superliga)
1-0 Álvaro Santos (13. minut), 2-0 Jesper Bech (60. minut), 3-0 Jesper Bech (68. minut), 4-0 Magne Hoseth (88. minut)
19.882 tilskuere i PARKEN

Topscorer for F.C. København mod Randers FC
4 mål, Dame N’Doye (Superliga 4)
4 mål, Zdenek Pospech (Superliga 4)
3 mål, Morten Nordstrand (Superliga 3)
3 mål, Ailton José Almeida (Superliga 3)
3 mål, César Santin (Superliga 3)

Straffespark i kampe Randers FC
F.C. København har fået tilkendt 110 straffespark i Superligaen, og to af dem har været mod Randers FC, begge i den samme kamp. Morten Nordstrand sparkede begge straffespark, og begge forsøg endte i københavnsk succes – dog med den note, at det ene forsøg ramte Randers-keeper Kevin Stuhr Ellegaard i ryggen før bolden gik i mål.

Randers FC har fået to straffespark i kampe mod F.C. København. Kenneth Møller Pedersen har scoret på Jesper Christiansen og Ronnie Schwartz har scoret på Johan Wiland.

Røde kort i kampe mod Randers FC
F.C. København har fået udvist verdens flinkeste mand, Álvaro Santos, i en 1-0 sejr over Randers FC.

Randers FC har aldrig fået udvist en spiller i en kamp mod Byens Hold.

Fordeling af mål
Randers FC’s 16 Superligamål er fordelt på otte mål i begge halvleg. Defensivt har de lukket 19 mål ind, syv før pausen og 12 efter pausen.

F.C. København har scoret 20 Superligamål i denne sæson, otte i 1. halvleg og 12 i kampens sidste 45 minutter. Modstanderne har scoret 17 mål mod Løverne, fordelt på ni i 1. halvleg og otte i 2. halvleg.

Trænerne
Ståle Solbakken har som træner i Superligaen haft ansvaret i 15 kampe mod Randers FC. Det har givet 10 sejre, to uafgjorte og tre nederlag.

Randers FC har haft Colin Todd som træner i otte kampe mod F.C. København. F.C. København har vundet fire af de otte kampe, en er sluttet uafgjort og de resterende tre er vundet af Randers FC.