21 kampe (15 sejre, 4 uafgjorte, 2 nederlag). Målscore: 47-22
heraf 6 hjemmekampe (6 sejre, 0 uafgjorte, 0 nederlag). Målscore: 17-2

17 kampe (13 sejre, 4 uafgjorte, 0 nederlag). Målscore: 40-13
heraf 5 hjemmekampe (5 sejre, 0 uafgjorte, 0 nederlag). Målscore: 16-2

22. juli 2012, SønderjyskE 1-1 F.C. København (Superliga)
1-0 Eyjólfur Hédinsson (25. minut), 1-1 Mustafa Abdellaoue (31. minut)
6.575 tilskuere på Haderslev Fodboldstadion

1. november 2012, SønderjyskE 0-3 F.C. København (DBU Pokalen)
0-1 Danny Amankwaa (36. minut), 0-2 César Santin (52. minut), 0-3 Andreas Cornelius (86. minut)
1.499 tilskuere på Haderslev Fodboldstadion

25. november 2012, SønderjyskE 1-2 F.C. København (Superliga)
1.903 tilskuere på Haderslev Fodboldstadion

Største sejr over SønderjyskE
9. november 2008, F.C. København 4-0 SønderjyskE (Superliga)
1-0 Hjalte Bo Nørregaard (8. minut), 2-0 Libor Sionko (41. minut), 3-0 Morten Nordstrand (72. minut), 4-0 José Junior (92. minut)
13.045 tilskuere i PARKEN

Topscorere for F.C. København mod SønderjyskE:
11 mål, Dame N'Doye (Superliga 9, DUB Pokalen 2)
6 mål, César Santin (Superliga 4, DUB Pokalen 2)
3 mål, Andreas Cornelius (Superliga 2, DUB Pokalen 1)
3 mål, Álvaro Santos (Superliga 3)

Straffespark mod SønderjyskE
F.C. København har fået tildelt et straffespark mod SønderjyskE. César Santin scorede i 3-4 nederlaget i april 2012, pokalsemifinalen hvor F.C. København sikrede sig finalepladsen efter 1-0 sejren ugen før.

SønderjyskE har fået tildelt to straffespark mod F.C. København i Superligaen. De har scoret på begge forsøg, begge gange scorede Rasmus G. Hansen mod Johan Wiland.