Ståle: - Vi sku' ha' dræbt den kamp!

Ståle: - Vi sku' ha' dræbt den kamp!

Det var en skuffet, men afklaret manager der tog imod pressen efter 1-2-nederlaget i Helsinki, hvor finnerne scorede sejrsmålet langt inde i overtiden efter Pelle Nilsson havde udlignet i det 90. minut.

- Vi skulle jo ha’ dræbt den kamp længe for afslutningen! Efter en 1. halvleg hvor vi kæmpede lidt med at finde os tilrette på underlaget, leverer drengene en forrygende 2. halvleg. Vi har vel 8 store chancer i 2. halvleg, men scorer kun det ene mål til sidst, mens de kun har én chance og scorer på den.

Sejrsmålet i det 93. minut var den tredje overtidsscoring, som løverne indkasserede i de tre udekampe i Europa League, men Ståle kunne ikke umiddelbart give nogen forklaring på dette.

- Nej, det ved jeg ikke rigtig, vi scorer jo også selv to sene mål både i Brugge og her, så det kan også bare være tilfældigheder, at vi bliver straffet så hårdt. Men vi er stadig også et ungt hold, så måske er det en del af forklaringen. I dag er det dog scoringsproblemerne, der er hovedårsagen.

- Hvis jeg ser tilbage på vores fem kampe, synes jeg kun det var hjemmekampen mod Brugge, hvor vi spillede dårligt. Vi er gode i den første kamp mod HJK og også i udekampene i Torino og Brugge, og i dag burde vi også have kørt sejren hjem på vores 2. halvleg. Så på den baggrund er det ekstra bittert, at vi nu ikke har mere at spille for i Europa.

Byens Hold møder Torino FC hjemme i sidste runde, og italienerne skal bruge point i det opgør, hvis nu HJK skulle gå hen og tage alle tre point i deres sidste kamp i Brugge.