Ståle: Vi skal være tålmodige og udfordrende

Truppen blev forsinket en halv time fra Københavns Lufthavn i formiddags på grund af problemer med at fjerne "landgangsbroen", men da det blev løst, kom man fint afsted til John Lennon Airport i Liverpool, hvorfra man kørte i bus til hotellet uden for Chester.

Da spillerbussen rullede op foran hotellet, udbrød en overrasket Ståle grinende, at her var han engang blevet fyret!

"Historien er, at det var på naboejendommen til hotellet, at jeg fik min fyreseddel, da jeg var i Wolverhampton. Jeg var til møde med klubbens ejer, Steve Morgan, og anede ikke, at det var dét, der skulle ske. Han ejer både naboejendommen samt hotellet og golfbanen, hvor vi er indkvarteret," smiler Ståle ved tanken om det pudsige sammentræf.

Et tændt walisisk hold
Her til aften trænede holdet på The New Saints' hjemmebane, Park Hall Stadium, og Ståle ser her frem mod morgendagens møde:

"Jeg forventer, at vi kommer til at møde et meget tændt walisisk hold, som i perioder kommer til at stå langt tilbage på banen og forsvare sig godt og så køre nogle kontraer. De har nogle hurtigt kantspillere, hvilket vi blandt andet så mod FC Midtjylland i fjor, hvor de kørte nogle gode kontraer."

Tålmodige, men udfordrende
"Så vi skal være tålmodige, men samtidig være udfordrende i vores spil og få så højt tempo vi kan på den her bane. Men det kan blive svært, for det skulle blive varmt i morgen, og vi spiller på en en knastør kunstgræsbane. Men det gælder om at bevare roen og ikke gå i panik, hvis alt ikke lige går som det skal."

Inden afrejsen viste det sig, at Mohamed Daramy ikke kunne rejse med, da hans visum var blevet godkendt, men ikke var nået frem, selv om vi havde søgt i rimelig god tid.

"Det er selvfølgelig en streg i regningen, at han ikke kan være med, men for mig siger det mere, hvad det for en verden vi lever i."

Debut til Bartolec
Én der til gengæld er klar, og som får officiel debut i morgen, er Karlo Bartolec, der fik spilletid i træningskampene, men har set til fra bænken i de første to Superligakampe.

"Karlo har set godt ud i hele opstarten, så jeg er helt tryg ved at han får spilletid nu," slutter Ståle.