Viktor Fischer

Ståle: Stabile i rigtig lang tid

Efter 2-0-sejren over Vejle Boldklub havde Ståle Solbakken denne kommentar:

"De første 60 minutter var OK, men banen i dag gjorde det også svært at spille hurtigt - heldigvis får vi dog snart en ny bane. Men de første 60 minutter var som sagt OK, ikke blændende, men OK. Desværre ramte hverken Zeca eller Falk niveauet i dag, de havde ikke deres bedste dag - og Zeca havde vel lidt af en offday, men OK, han havde også spillet 10 gode kampe i træk. At Zeca og Falk ikke havde deres bedste dag gjorde, at vi kom til at mangle vores sædvanlige flow i spillet - og vi måtte kæmpe meget mere".

Generelt havde vi fint styr på Vejle, selvom de kom frem til et par chancer:

"Overall havde vi fin kontrol med kampen, dog kom Vejle frem til to store chancer - hvoraf en af dem jo var en kopi af deres 1-0-mål fra vores første kamp mod dem. Vi fik dog lidt mere styr på Vejle efter at Pieros kom på banen, for med ham på banen fik vi presset Vejle langt bedre. Vi skal dog også huske på, at vi jo nærmest stillede med en helt ny venstreside, hvor vi jo startede med Pierre Bengtsson, Sotirios Papagiannopoulos og Viktor Fischer. Jeg synes Fischer klarede sig fornuftigt, og det var godt at se, at han fysisk holdt til hvad han skulle - selvom han måske fik 5-10 minutter mere end planlagt".

Ståle er selvfølgelig tilfreds med præstationen i denne sæson:

"Ja, for ser vi på vores sidste 13 Superligakampe - altså siden vi tabte til Vendsyssel - så har vi i de 13 kampe vundet 11 gange og spillet to kampe uafgjort, så vi har været stabile i rigtig lang tid, og jeg tror, at vi har gang i vores 3. bedste pointhøst nogensinde i Superligaen".

Og det sidste har Ståle helt ret i, for efter 24 runder er pointhøsten i denne sæson blot overgået af 61 point i 2010/11 og 58 point i 2016/17.