Ståle: - N'Doyes præstation taler for sig selv

Ståle: - N'Doyes præstation taler for sig selv

På trods af en tidligt midtjysk føring, så vandt F.C. København alligevel med 5-2 over FC Midtjylland. Dagens bedste spiller var uden tvivl aftenens tre-måls skytte Dame N’Doye. Senegaleseren er nu noteret for 25 sæsontræffere, og har sin store andel i, at F.C. København, med 78 point på en sæson, har sat endnu en Superligarekord.

Af Jan Eliassen

Cheftræner Ståle Solbakken havde efter kampen disse ord om dagens 5-2 kamp:

- De første 45 minutter er en lidt blandet fornøjelse. I 2. halvleg får vi sat tempoet i vejret, og på trods af at vi taber en del bolde, så kommer vi frem til rigtig mange chancer, scorer tre mål og det ender jo nærmest med at være ”legestue”.

Ståle kunne havde selvfølgelig ros til dagens tre-måls skytte:

- Jeg kan kun sige, at Dame N’Doyes præstation taler for sig selv. Han scorer tre mål, er tæt på det fjerde mål, og får jo vist at han i sandhed er ligaens skarpeste angriber!

Dame N’Doye var naturligvis meget tilfreds med sejren:

- Jeg er jo altid glad når vi vinder, og overordnet set så synes jeg vi spiller en ret god kamp. Det er jo ikke kun mig der gør det godt, det er hele holdet der spiller godt.

Med 25 sæsonmål er N’Doye nu den spiller i Superligaens historie der har scoret tredje flest mål på en sæson. Om sin plads i rekordbøgerne sagde N’Doye:

- Som sagt glæder det mig at vi vinder, og at jeg nu er oppe på så mange mål er også godt. Men rekorderne tilhører holdet, for uden dem kan jeg ikke score. Selvom det er mit navn der kommer i rekordbøgerne, så kommer der også til at stå F.C. København, og det er det der tæller, for som jeg sagde før – rekorder tilhører holdet!

Modstandernes træner Glen Riddersholm havde også ros til N’Doye:

- Naturligvis ærgrer det mig vi taber, men jeg må også anerkende FCK’s indsats, og så beviser Dame N’Doye at han er en rigtig topscorer. Jeg er tilfreds med vores start, vi kommer fortjent foran. FCK udligner så, og kort efter har vi en stor chance for at komme foran, det lykkes ikke – og angrebet efter er vi så desværre bagud. Vi kom så tilbage på 3-2, men kort efter straffer N’Doye os så igen, og det blev svært efter at vi var kommet bagud 4-2.


Zdenek Pospech: En sikker sejr!

- Vi begyndte ikke 1. halvleg så godt, men efter vi udligner til 1-1, så vågner vi op og begynder at spille det spil vi er kendt for. Vi laver nogle fejl, men generelt set så er 2. halvleg jo rigtig god - og til sidst vinder vi en sikker sejr!


Jos Hooiveld: En ret sjov kamp at være med i

- I 2. halvleg spiller vi noget rigtig god fodbold med masser af førstegangs afleveringer, og man kan vi nærmest sige at vi dræber dem. Dommeren bringer en smule spænding tilbage i opgøret, men det endte med en sikker sejr - og så var det en ret sjov kamp at være med i...


Thomas Kristensen: Vi er effektive oppe foran

- Vi fik en dårlig start, men vi er til gengæld effektive oppe foran. I 2. halvleg har FC Midtjylland vel kun en chance - deres straffespark - og så får vi jo vist, at vi har en virkelig skarp angriber i N'Doye!


Oscar Wendt: Dejligt at være en del af det her hold

- Der var for mange fejl i 1. halvleg, men vi kommer flot tilbage i opgøret. I 2. halvleg viser vi, at vi er nummer 1 her i Danmark, og at det er berettiget at vi har så mange point. Vi spiller noget flot fodbold, vi har mange chancer, og det er bare dejligt at være en del af det her hold.