Ståle: Mange gode præstationer

Ståle: Mange gode præstationer

Det var en godt tilfreds manager, der kunne gøre status over den første træningskamp i Dubai, hvor Malmö FF blev besejret 1-0 på et hovedstødsmål af Thomas Delaney fem minutter før pausen.

- En god træningskamp i et højt tempo med mange gode præstationer på en bane, der var mere ujævn end den umiddelbart så ud til. Især Erik Johansson leverede en stærk indsats og var alt i alt vores bedste mand i dag, men Nicolai viste også godt overskud. Vi fik mulighed for at spille vores eget spil i lange periode, og det er jeg godt tilfreds med.

Der var nogle bataljer undervejs i kampen, og bl.a. var der optræk til mere end gult, da Nicolai Jørgensen først tacklede Jo Inge Berget, hvorefter Markus Rosenberg kastede sig ned i Nicolai med knopperne. Men Ståle var tilfreds med, at det røde kort blev i lommen.

- Ja, jeg lever fint med de hårde dueller, jeg vil også hellere at vi spiller 11 mod 11, så det var OK.

Erik Johansson synes også bare, at det var fint for kampen med den ekstra tænding:

- Sådan er det, fodbold er en fysisk sport, så det er fint, at der kommer lidt tænding på i en træningskamp, og jeg synes dommerne holder en udmærket linje.

Det rent spillemæssige var vores nye stopper også godt tilfreds med:

- Vi holder et godt presspil og lod dem ikke hvile med bolden, og vi er gode til at generobre mistede bolde. Så en træningskamp på et godt niveau mellem to gode hold, som jeg synes vi vinder fortjent.

Ludwig Augustinsson var enig:

- En stabil indsats, hvor vi gør det vi skal. Det er blot vores anden træningskamp, så der er lidt trætte ben her til sidst, men sådan skal det være.

Det samme gjaldt svenskerne, som også blot har en enkelt træningskamp i benene og har trænet hårdt de seneste dage.

- Tempoet var OK i 1. halvleg, men efter pausen havde vi lidt tunge ben, sagde Markus Rosenberg.

Malmö skiftede i øvrigt ni markspillere ud med små 20 minutter igen, mens Ståle nøjedes med tre i løbet af 2. halvleg.

Næste træningskamp venter på onsdag, når vi møder AIK.