Skov tiljubles efter sin historiske scoring nr. 29

Ståle: Luften gik ud af ballonen

Efter det ærgerlige 1-3 nederlag til FC Nordsjælland satte Ståle Solbakken et par ord på kampen - og på sæsonen:

"Kampen i dag er OK, den er godt nok gennemført - men vi så også at en 8-9 stykker af vores spillere med jævne mellemrum stoppede op og hang lidt, men det er hvad der sker, når jeg har givet dem 2-3 fridage om ugen, og når vi ikke har haft haft den optimale træning".

"Men i dag - og i nederlagene mod FC Midtjylland og Esbjerg - der blev vi også straffet med modstanderscoringer ved hver fejl. I dag har FC Nordsjælland fire chancer og scorer tre mål, mens vi selv blot får scoret en enkelt gang på otte afslutninger. Som jeg ser det, skulle vi have været foran 2-0, før de kom på 1-0 i dag".

Efter sejren over Brøndby IF, sejren der sikrede os mesterskabet, har vi haft lidt problemer.

"Ja, vi har som sagt ikke fået trænet godt nok, der har været mere teori end praksis, jeg har været ude og rejse - så det er jo nok lidt min skyld. Men vi var under stort pres i store dele af sæsonen, og da vi så sikrede os titlen, der gik luften lidt ud af ballonen. Alt har ikke været skidt, men det er nu engang hvad der sker i fodbold, se bare hvordan PSG og Juventus har klaret sig, efter at de fik hevet titlerne i land".