Ståle løfter lidt af sløret for start-11'eren

Truppen trænede her til aften på det top-moderne Wanda Metropolitano, som på alle måder er et lækkert og imponerende stadion.

På det forudgående pressemøde deltog Ståle sammen med Stephan Andersen, som starter i målet i morgen, og derudover løftede Ståle lidt mere af sløret om start-11'eren:

“Nicolaj Thomsen starter også inde. Han har trænet godt over lang tid, og siden han kom for et år var han først lang tid ude med en skade, og i efteråret spillede han mest back, inden han fik en kraftig fiberskade. Han har kæmpet lidt med tempoet i nogle af træningskampene, bl.a. mod Zenit, men han har som sagt trænet godt på det seneste, så selv om han bliver kastet ud på lidt dybt vand i sådan en kamp her, så fortjener han chancen," sagde Ståle, som også fortalte, at Viktor Fischer i hvert fald får 45 minutter i benene.

"Han trænger til 45 minutter i højt tempo for at få mere matchtræning, og måske kan han holde en times tid. Han har brug for at finde rytmen efter ikke at have spillet meget, og i morgen er det en fin test at spille på kanten og træne de defensive aktioner, fx hvornår man skal presse og ikke presse. Så vi tager nogle hensyn tager vi til enkelte spillers fysik og udvikling, selv om det godt kan være, at det overordnet ikke gavner holdet," sagde Ståle.

"Men det bliver ikke et "U19-hold", de allerfleste i morgen har spillet regelmæssigt i sæsonen, selv om vi også sparer nogle spillere, der ikke er med hernede," sluttede Ståle.

Der er kick-off kl. 19.00 i morgen aften, og hvis du ikke er blandt de 1200-1300 fans i Madrid, kan du se kampen direkte på Kanal 5 og Eurosport Player.

>> Ud over "artikelbilledet" kan du se flere billeder fra aftenens træning ved at klikke på pilene