Ståle Solbakken

Ståle før Esbjerg: Skal sikre god start på den kommende periode

Søndag eftermiddag vender vi tilbage til Telia Parken og Superliga-fodbolden, når Esbjerg er modstanderen kl. 16.00. En kamp Ståle Solbakken mener, at holdet står godt rustet til:
 
God landsholdspause
”Vi har haft en god landsholdspause, hvor vi har haft to reserveholdskampe, hvor spillere som Nicklas Bendtner, Pep Biel, Nikolaj Thomsen og Michael Santos blandt andre har kunne få noget kamptræning," siger Ståle.

"Det har været godt for dem, og vores landsholdsspillere er alle vendt tilbage i god forfatning og for en del af dem med positive oplevelser. Generelt synes jeg, at vi står godt rustet til den kommende periode, men der venter os også et tæt program med syv kampe på 21 dage, så vi skal have det maksimale ud af alle for at holde os til i alle turneringer."
 
Skal sikre god start på den kommende periode
”I Superligaen skal vi have sat en stime sammen med fornuftige resultater, og det starter med Esbjerg på søndag. De har vist tegn på fremgang og slog blandt andre Brøndby for nylig, så vi ved, at vi skal ud og yde en koncentreret indsats og være klar til en motiveret modstander søndag, hvor vi skal sikre en god start på den kommende periode. Det skal vi også kunne klare,” siger Ståle, der fortsat må se bort fra en række spillere:
 
Skadeupdate
”Wind og Boilesen arbejder begge hårdt med genoptræningen, og det går planmæssigt. Stephan Andersen har været på græs igen, ligesom Robert Mudrazijia træner mere og mere med sammen med holdet."

"Dame N'Doye arbejder også godt for at blive klar igen, men det er stadig for tidligt at sige, hvornår han er klar til at indgå i kampe igen. Vi tager det skridt for skridt, og han forsøger at være tålmodig, selvom han savner at spille,” siger Ståle Solbakken
 

FCK-Esbjerg