Ståle Solbakken

Ståle før Bordeaux: Kan godt blive en speciel kamp

Både Byens Hold og Bordeaux er afhængige af hjælp fra FC Zenit, hvis drømmen om at gå videre fra gruppespillet i Europa League skal gå i opfyldelse. Det kræver en sejr til en af parterne i torsdagens opgør, samt en russisk sejr i Prag over Slavia i den anden kamp i gruppen. Og det faktum kan få en afgørende rolle i morgendagens opgør i København.

”Begge hold skal vinde, og det gør en forskel, hvis vi fx undervejs i kampen får besked om, at Zenit er kommet foran 1-0 i 2. halvleg. Så kan det godt blive en speciel kamp for os, for begge hold ved så, at en sejr vil sende dem videre. Vi er afhængige af resultatet i Prag, men vi bekymrer os ikke om stillingen i 1. halvleg - men i 2. halvleg bliver det i så fald interessant at se, hvordan både vi og Bordeaux vil tackle situationen, lød det fra Ståle på pressemødet i Telia Parken forud for den sidste træning onsdag aften.

”Jeg tror, at der bliver få mål i begge kampe i gruppen i morgen – og det bliver to tætte kampe. Det er fire meget lige hold, og det har været tætte kampe alle sammen. Zenit har haft de små marginaler med sig og været bedst, mens vi har lavet en enkelt fejl ved ikke at score i hjemmekampen mod Slavia Prag. Vi mangler det ene point for at have det i egne hænder. Jeg tror og håber, at Zenit vil gå efter sejren i Prag, selvom de sparer nogle stamspillere, for fire eller fem af deres reserver vil så forsøge at gribe chancen i stedet. Vi skal stadig gøre vores del og vinde over Bordeaux og så må vi se, hvor langt det rækker,” sluttede Ståle på pressemødet.

Kampen i Telia Parkens fløjtes i gang kl. 21.00 torsdag aften.

>> Find din plads til årets sidste hjemmekamp!